Większość wieśniaków tak naprawdę jest z miasta. Większość wieśniackich projektów też pochodzi z miast, większych lub mniejszych. Temat możnaby ciągnąć jeszcze przez miesiąc, ostatecznie żyjemy w teoretycznie wolnym kraju i niech każdy robi co chce, zresztą to już zostało powiedziane wcześniej. Ja swojego zdania się trzymam chociaż widzę buchi86, że jesteś kolejną osobą, która nie do końca zrozumiała o czym piszę od początku (swego czasu to się nazywało function over fashion), więc powtórzę po raz chyba czwarty w tym temacie - ja nie powiedziałem i nie uważam, że należy jeździć wizualną serią, tylko w tej pogoni za nowymi pomysłami łatwo się zapomnieć i przedobrzyć. Ja też kupowałem do wszystkich dotychczasowych samochodów różne dodatki i nie jeździłem serią, tylko, że były to rzeczy bardziej stonowane i o innym charakterze niż jakieś wymyślne spojlery czy neony - chociaż przyznać się muszę, że moje ufo ma fabryczne podświetlenie nóg na niebiesko
ale to nie moja zasługa, teść konfigurował to auto
natomiast sam sobie okleiłem lusterka imitacją carbonu
Jeden lubi pomarańcze, a drugi jak mu nogi śmierdzą, niech tak zostanie, nie ma co przekonywać się nawzajem bo i tak nie osiągniemy porozumienia w tym zakresie
Dla mnie samochód w takim stylu

M!R@S napisał(a):pirul, jak ty chcesz o tym gadać osobiście to tak się najebiemy, wstaniemy, najebiemy i tak w kółko bo to końca nie ma![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości