Varex napisał(a):Byłem, oglądałem.
Na masce pęka lakier,
przedni zderzak ma obcierke i pozostałości silikonu po dokładce która "odpadła na koleinach",
na przednim nadkolu kierowcy odchodzi lakier i będzie wyłazić ruda,
nad przednią szybą przy łączeniu dachu w 1 miejscu wychodzi ruda,
tylny zderzak dosyć mocno obtarty parkingowo,
przy antenie 2 nie duże rysy ale do podkładu.
Z blacharki to chyba wszystko, teraz inne sprawy:
przegub zewnętrzny w kole pasażera do wymiany,
fotel kierowcy do wymiany,
klamka wewnętrzna kierowcy nie działa i cięgno od klamki pociągnięte jest do przycisku lock,
antena nie działa,
do przedniej lampy wylał się jakiś olej (tak mówił sprzedawca) wygląda to okropnie , jak dla mnie zmiana przedniej lampy również,
zniszczone obicie drzwi kierowcy,
mata wygłuszająca pod maską w okropnym stanie,
po ostrzejszej jeździe pod maską zauważyłem jakby z silnika był drobny wyciek oleju,
przednia szyba wymieniana i szczerze wątpię żeby to od kamyczka bo maska dosyć kiepsko spasowana.
Sprzedawca mówił że głowica jest po remoncie ale on nie ma obecnie na to żadnego dowodu, po tym drobnym wycieku stwierdziłem że mógł mnie okłamać.
Teraz zalety:
dach otwierał się bezproblemowo,
silnik w całym zakresie obrotów ciągnie, vtec się załącza i go czuć,
wydech bardzo przyjemny, nie za cichy i nie za głośny,
ogólnie mechanicznie auto raczej sprawne
Ja zrezygnowałem, uznałem że za dużo jest do roboty przy tym samochodzie.
Mam nadzieję że pomogłem
Właściciel na forum ale jego temat martwy :
forum/viewtopic.php?p=550907&highlight=#550907
sebastian1984men napisał(a):szukasz igly by nie wkladac prosze
http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... asrc=st|fs
a za 4tys del sola to taki co laweta do domu go dotachasz i spawany z 3 lub wiecej
to samo w i nnych dzialach 90% osob wogole pojecia niema a pisac bzdury pootrafia i sprzedaja igielki na ktorych tona szpachli
FuRioN napisał(a):sebastian1984men napisał(a):szukasz igly by nie wkladac prosze
a za 4tys del sola to taki co laweta do domu go dotachasz i spawany z 3 lub wiecej
Człowieku, weź się ogarnij. Kolega widział solkę, to wypowiedział się w temacie co jest do roboty i tyle. Dzięki temu ktoś inny nie będzie musiał marnować kasy na dojazdy i oglądanie, bo już wie co to za auto. A Tobie proponuje zapoznać się trochę z naszym rynkiem, bo za 7.5 tyś można kupić del sola w sporo lepszym stanie niż ten egzemplarz, wnioskując z opisu kolegi.
Varex napisał(a):Ciekawe czy ty o swojej "igiełce" mówisz kupującym że puszcza dymka powyżej 8 tys obrotów ?
Auto oglądałem to wypowiadam się , opisałem zarówno wady i zalety więc nie wiem o co ci chodzi.
A mój temat jakbyś nie zauważył powstał w takim samym celu jak ten czyli dowiedzieć się czy ktoś auta nie widział i dla twojej wiadomości sam ostatnio sprzedałem samochód oraz zamierzam pojechać obejrzeć tego czerwonego z Żuromina.
sebastian1984men napisał(a):do doluz do tego min 10tys i kupisz igle plakac sie chce jak ktos szuka 20letniego samochodu w stanie igly
sebastian1984men napisał(a):szukasz igly by nie wkladac prosze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości