EV.CRX napisał(a):w niedzielę ok. 15.00 na ursynowie (ciszewskiego/nowoursynowska) czerwony rex z czarną maską i trochę pogniecioną twarzą
w poniedziałek ok. 19.00 na narbutta czerwony reksio z JDM dokładką na klapie - ładny
pozdrawiam

melon napisał(a):i taki duży napompowany zderzak i blachy WGM?

Góral napisał(a):EV.CRX napisał(a):w niedzielę ok. 15.00 na ursynowie (ciszewskiego/nowoursynowska) czerwony rex z czarną maską i trochę pogniecioną twarzą
w poniedziałek ok. 19.00 na narbutta czerwony reksio z JDM dokładką na klapie - ładny
pozdrawiam
hahahah teraz nie wiem, który to mój bo byłem w tych godzinach w obu miejscach, mam czarną maskę, rozwalony zderzak i dokładkę mugen na klapie
:D:D
z tyłu wyglądał ładnie 
EV.CRX napisał(a):teraz ja! zbiorowo:
w niedzielę ok. 15.00 na ursynowie (ciszewskiego/nowoursynowska) czerwony rex z czarną maską i trochę pogniecioną twarzą
pozdrawiam
Asia napisał(a):EV.CRX napisał(a):teraz ja! zbiorowo:
w niedzielę ok. 15.00 na ursynowie (ciszewskiego/nowoursynowska) czerwony rex z czarną maską i trochę pogniecioną twarzą
pozdrawiam
K***a mój! Jechałam na zajęcia jak mi durna baba swoim peugotowskim tyłem wjechała w paszcze... Jutro oględziny, prawdopodobnie szkoda całkowita...
grzes1 napisał(a):szkoda fajnego auta ;( . mnie też Kobita zepchnęła z drogi i też facelifting.

EV.CRX napisał(a):Asia napisał(a):EV.CRX napisał(a):teraz ja! zbiorowo:
pozdrawiam
K***a mój! Jechałam na zajęcia jak mi durna baba swoim peugotowskim tyłem wjechała w paszcze... Jutro oględziny, prawdopodobnie szkoda całkowita...
szkoda samochodu...
a parkowałaś pod samym blokiem moich rodziców![]()
[ Dodano: 2013-03-15, 10:18 ]grzes1 napisał(a):szkoda fajnego auta ;( . mnie też Kobita zepchnęła z drogi i też facelifting.
Ty też?!
klątwa jakaś?
pilnujcie tych samochodów trochę, bo coraz mniej ich jest...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości