albo już jest przetarta i che to ukryć
ogólnie bardzo fajnie się prezentuje na fotkach i zastanawiam się czy następnym moim CRX'em nie będzie przypadkiem VTEC 

Sprzedawca crx jest z deka dziwny, bo już miałem wyjeżdzać po auto a on że musi z ebay przyjechać kupiec i obejrzeć i dopiero powie co i jak.

Właśnie nie. Rano dzwonił crxmen i było wsio ok. Gość miał do dziś auto przytrzymał i nic nie mówił o żadnym ebay. Chcąc potwierdzić przyjazd i ustalić adres i godzinę crxmen dzwonił o 17 i nagle pojawił się jakiś problem. Pierwsi byliśmy umówieni i miałem wszystko dograne. Nawet nie pomogło tłumaczenia że już wyjeżdzamy gość sieuparł i nie chciał finalnie z nami że tak powiem rozmawiać.

Roman napisał(a):Właśnie nie. Rano dzwonił crxmen i było wsio ok. Gość miał do dziś auto przytrzymał i nic nie mówił o żadnym ebay. Chcąc potwierdzić przyjazd i ustalić adres i godzinę crxmen dzwonił o 17 i nagle pojawił się jakiś problem. Pierwsi byliśmy umówieni i miałem wszystko dograne. Nawet nie pomogło tłumaczenia że już wyjeżdzamy gość sieuparł i nie chciał finalnie z nami że tak powiem rozmawiać.
.rano tel .wsio ok.
mozecie przyjezdzac,i klient mowi zadzwon wieczorem to ci dam adres.,wiec dzwonie a on mi ze wiesz hm bo auto jest jeszcze na ebayu tralala i nie moge aukcji usunac(nieprawda wszystko mozna nawet usunac aukcje) wiec mu mowie ze oni juz wyjezdzaja placa taka kase jak on sobie zyczy a ten swoje i mi odlazyl sluchawke.i juz sie nie moglem do niego dodzwonic wiecej.trudno roman
nie ta to bedzie nastepna i zlalatwimy bez problemu.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości