http://img228.imageshack.us/img228/2579/011jdmjp2.jpg
Ma ktos jakies sprawdzone metody?

Ptasior napisał(a):Ja kleiłem takie naklejki na swojego crx-a, były oczywiście na folii transparentnej (osobno DOHC, vtec i programmed....). Pod listwą na drzwiach jest przetłoczenie i przyklejałem odnosząc się właśnie do jego linii. Nie miałem większych problemów żeby wyszło równo.
forum/album_personal.php?user_id=5275#
pirul napisał(a):A czemu nie doradzicie żeby sobie na mokro przykleił? W ten sposób będzie mógł poprawić zanim odklei folię. Pryskasz drzwi płynem do mycia szyb i przykładasz wlepę, odchodzisz od auta na 10 metrów i patrzysz czy jest równo, jeśli nie to przesuwasz bo wlepa się ślizga po płynie, jeśli jest ok wypychasz szmatką czy najlepiej jakąś raklą wodę spod naklejki, zdejmujesz folię transportową i jest idealnie. A tak na sucho masz tylko jedno podejście...
A potem weź odklej z folii transparentnej (transferowej?) jak jest mokre, szczególnie te malutkie paseczki przy VTEC - bo chyba tylko OEM naklejka ma je razem, w homemade'ach każda kreseczka jest osobno i trzeba szpileczka pomagać jej się odkleić od folii.
powiedzcie u kogo można kupić takie wlepki DOHC?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości