EE8 Kielce
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

FuRioN
Forumowicz

przez FuRioN » 2013-05-25, 16:03

BornToBuyCRX napisał(a):a co obijesz mu twarz bo twierdzi jak z reszta pewnie polowa tego forum,ze albo cos z Toba albo z tym autem jest nie tak? zachecasz do zakupu nie ma co :szok: usun konto z tego forum chlopie radze Ci bo tutaj na bank tego auta nie sprzedasz gwarantuje Ci :ok:

Weźcie się wszyscy ogarnijcie, bo jak było to ee8 za 4.5k to każdy się spuszczał nad monitorem, każdy chciał jechać i kupić, bo takie zajebiste i tanie, a teraz jak się okazuje, że jak nowy właściciel chce zarobić, to już jest wszystko źle. Kupił prawie za darmo, to sprzedaje za cenę przeciętnego ee8. Nie ma w tym nic złego. Założę się, że gdyby ktoś z Was za taką kasę go kupił, to też by próbował zarobić na nim kilka tysięcy, no ale niestety, ktoś był szybszy.
Zawiść polaczków nie zna granic. Porażka

I na marginesie, na miejscu moda zamknąłbym temat już dawno, bo znowu zaczyna się wypisywanie głupot przez osoby, które auta nie widziały, a po tych zdjęciach nic nie da się stwierdzić. Ktoś będzie zainteresowany, to sobie obejrzy

kubacrxed9
Forumowicz

przez kubacrxed9 » 2013-05-25, 16:06

oleju mowisz ze nie bierze i na syntetyku jezdzi:) ja juz dzwnilem do goscia o te ee8 jak tylko ogloszenie sie pojawilo i on twierdzl co innego:) ciekwe skad slady rozlanego oleju w okolicy korka:)
Ostatnio edytowano 2013-05-25, 16:07 przez kubacrxed9, łącznie edytowano 1 raz

Kubacrx
Forumowicz

przez Kubacrx » 2013-05-25, 16:07

Trafiła się okazja więc kupiłem. Nie ma sensu żebym się tu tłumaczył dlaczego sprzedaje swoje auto. Człowieku zachowujesz się co najmniej dziwnie i śmiesznie :) Masz do mnie pretensje że wykorzystałem okazje i kupiłem auto od człowieka który tak na prawdę nie wiedział co ma w garażu ?? Na prawdę proponuje nabrać troszeczkę dystansu do całej sprawy bo co poniektórzy robią z całej sprawy wielką szopkę...

BornToBuyCRX
Forumowicz

przez BornToBuyCRX » 2013-05-25, 16:10

FuRioN ale powiedz mi gdzie Ty tutaj widzisz zawisc? wytlumacz mi? ja leje na to czy on zarobi na tym 10 czy 20 tysiecy bo ja mu tego ani nie dam ani nie wezme.Chodzi mi jedynie o to,ze szczytem bezczelnosci jest to co facet robi i patrze tylko przez pryzmat swojego ego czy tam sumienia bo znam siebie na tyle zeby stwierdzic,ze jest to frajerstwo na calej lini godne kantow rodem ze sztosu i sam bym tego nie zrobil. Gdyby wiecej ludzi takiego pokroju bylo na tym forum to chinczyk nie sprzedal by mi bloku do a1 za 3 stowy tak jak to zrobil tylko zarzadalby za 5tysiecy bo przeciez musi zarobic nie?
"Ty tez pie*dolisz Nikos, chociaz akurat Ciebie lubie"

Kubacrx
Forumowicz

przez Kubacrx » 2013-05-25, 16:11

Ślad w okolicach korka wlewu oleju jest dlatego że w chwili gdy zalewaliśmy silnik nowym olejem po prostu go trochę rozlałem na komorę. Nie będę go mył bo wiem dlaczego jest ten ślad i nie mam nic do ukrycia. Rozumiem że ta historia będzie dla większości kłamstwem :D Nie mam zamiaru się tłumaczyć. Po raz kolejny zapraszam na oględziny :D

oskarr17
Forumowicz

przez oskarr17 » 2013-05-25, 16:12

a pokaż środek, fotele czy są idealne?

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2013-05-25, 16:12

BornToBuyCRX napisał(a):wiesz co Kuba? nawet gdyby to byl ostatni ee8 na swiecie to i tak bym go od Ciebie nie kupil a wiesz dlaczego? Bo nie nawidze takich cwaniaczków jak Ty ,ktorzy kupuja za bezcen a potem probuja trafic strzal zycia .jeszcze w bezczelny sposob sie tu logujesz i zachecasz do kupna samochodu za ktory tydzien temu zaplaciles 4 tysiace? Pamietaj tylko ze tacy jak Ty dwa razy traca :D

Nie sądziłem, że aż tak widoczna będzie zazdrość :P

też śmiesznie wskoczyłem na ten temat i nawet do Kuby na tablicy napisałem, ale jak ta sprawa się tutaj rozciągła to już jest parodia... Nie sądziłem, że ludzą tak gul skacze hahaha :nieok: :rotfl2: jaki ubaw masakra. Moje ee8 kupiłem za 6000zł opłacone itd. itp. i do dzisiaj jeździ i tak samo dobrze się trzyma i też w moim kierunku były słowa, że oglądali i że to strup mimo, że 4lata stał w szopie i nikt nie miał opcji go oglądać :P Mi po fotkach wygląda na w miare ok, a nawet bardzo ok. Co do silnika to trzeba po prostu osobiście obadać, ewentualnie film nagraj. Są okazje po to aby zarobić, proste... ja że kupuje crx'y po 500zł i sprzedaje je na części i zarabiam dużo sporo więcej to też jestem zły człowiek ??... Po prostu masakra :P
Obrazek

FuRioN
Forumowicz

przez FuRioN » 2013-05-25, 16:16

BornToBuyCRX, no dobra, lejesz na to, to zignoruj to ogłoszenie i tego rexa. Jego kasa, jego sprawa, niech robi co chce. I frajerstwem bym tego nie nazwał - tam gdzie można zarobić uczciwie, tam trzeba próbować. A gdzie tu zawiść? W prawie każdym poście widać to ewidentnie. Żaden kant to też nie jest, przecież każdy sobie auto obejrzy i będzie mógł stwierdzić, czy według niego jest tyle warte.

kubacrxed9
Forumowicz

przez kubacrxed9 » 2013-05-25, 16:17

mi poprzedni właściciel przez tel, mówił ze silnik raczej ma apetyt na olej i przydało się by go wyremontować:) dlatego śmieszy mnie opis w ogłoszeniu ze nie bierze grama oleju itp, później człowiek jedzie pół polski oglądać i po konkretnym nak,urwie silnik dymi, no chyba ze zrobiles remont i nie chlipie oliwy w nadmierze to zwracam honor:)

Kubacrx
Forumowicz

przez Kubacrx » 2013-05-25, 16:25

kubacrxed9 ja nie wiem czy Ty w ogóle piszesz o tym samym crxie którego ja posiadam :P Zrobiłem tym autem na nowym oleju około 1300 km i jeżeli by brał olej to widział bym to na miarce. Sprzedaje go tylko dlatego że ciężko się jeździ w dłuższe trasy tym autem bo jest ciasne w środku i dosyć twarde. Gdybym mógł mieć dwa auta to w ogóle bym go nie wystawiał tylko postawił w garażu i wyjeżdżał nim tylko i wyłącznie w weekend dla własnej frajdy. Ludzie na serio robicie szopkę z tego wszystkiego. Nikomu nie ukradłem tego auta i chcę uczciwie zarobić. Niektórzy piszą tu o jakiejś niemoralności z mojej strony co wywołuje na mojej twarzy uśmiech bo po prostu jest to chore i mega głupie co tu niektórzy piszą.

kubacrxed9
Forumowicz

przez kubacrxed9 » 2013-05-25, 16:29

jezeli go kupiles z krakowa to o tym, ja mowie tylko to co uslyszalem od poprzedniego własciciela auta i tyle w temacie, pozdro

Kubacrx
Forumowicz

przez Kubacrx » 2013-05-25, 16:31

Nie kupiłem go w Krakowie. 30 km od Krakowa więc możliwe że piszesz o innym aucie. Silnik jest zdrowy ślad oleju na pokrywie jest tylko i wyłącznie spowodowany pośpiechem i moją nieuwagą podczas wymiany. Pozdrawiam.

koniu
Forumowicz

przez koniu » 2013-05-25, 16:59

Wyluzujcie...
Chłopak kupił samochód, był pierwszy, upolował okazję i ma do tego prawo żeby wystawić samochód za tyle za ile uważa. Jeśli nie jest wart tych 13tys. zł to trudno...Wydaje mi się, że większość z was krytykuje to, że kupił samochód tanio a chce sprzedać drogo, ale takie jego prawo.
Jak idziecie do sklepu i kupujecie jakiś produkt to też bulwersujecie się i awanturujecie, że chinczyk zrobił to za miskę ryżu a wy musicie teraz płacić krocie? Jak handlarz zwiezie samochód z Niemiec i kupuje za bezcen a wam sprzedaje drożej to też wyskakujecie do niego z pretensjami ? Co poniektórzy z was są śmieszni...
Nie podoba się to nie kupujcie...nie jest wart tych pieniędzy to nikt wam nie każe za ten samochód tyle płacić.

A czy samochód jest wart tych 13tys zł.... trzeba jechać i zobaczyć. Jak buda prosta, niezmęczona i co najważniejsze nie bita to może i warto. Żeby się nie okazało na końcu że ten crx jest w lepszym stanie niż spora część igiełek na tym forum...
koniu

Kaspol
Forumowicz

Samochód: crx ee8

przez Kaspol » 2013-05-25, 17:36

tacy niestety są polacy.sam jakby wyrwał taką okazje to by tak samo zrobił ale jak mu sie nie udało to najlepiej krytykować

BRT23
Forumowicz

przez BRT23 » 2013-05-25, 19:30

Dokladnie tak jak pisze Kaspol.Co z tego moglby go kupic za 1000zl odebrac za dlug a teraz sprzedac za tyle ile jest wart,a zaprasza no ogledziny nie ma co do ukrycia.

Poprzednia strona   Następna strona