Witam i pytam
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

Vincent
Forumowicz

Samochód: CRX Del Sol

przez Vincent » 2013-07-02, 18:34

sebastian1984men napisał(a): za 6kola
Za prawie tyle to kupiłem swoje koła,a można jeszcze droższe.J/w oskarr17, pisze ,zaczynamy szukać ,ale od 12k.Naprawdę lepiej wciągnąć lepszą sztukę ,za większe pieniądze ,niż pchać się w remonty.pangałuszka, Wie ile trzeba kasiory wpakować ,żeby potem cieszyć się jazdą ,uprawianiem terror street i poprostu zabawą z CRX-em.

pangałuszka
Forumowicz

przez pangałuszka » 2013-07-02, 19:47

Vincent, w sumie moja koła też podobnie. Może lepiej sprzedajmy nasze koła, i zrzucimy się na 2 kolejne Solki? :rotfl: Fakt, przeszedłem przez to, co to znaczy kupić tanio Solkę i więcej bym tego nie zrobił, jak już pisałem wcześniej. W sumie i tak jeszcze nie zrobiłem wszystkiego i nie mówię tu o zachciankach, tylko o rzeczach potrzebnych. ;) Verso naprawdę lepiej lepiej dołożyć i uwierz bardziej to się opłaca. Dlaczego? Bo kupując trochę droższą masz z głowy wiele wydatków i wtedy tylko kontrolujesz jej stan na bieżąco, a nie wynajdujesz co chwilę nowy mankament - to rujnuje portfel. To co włożysz w samochód, żeby go doprowadzić do stanu, nigdy Ci się nie zwróci.

Vincent
Forumowicz

Samochód: CRX Del Sol

przez Vincent » 2013-07-02, 23:11

Większość mówi ,kupię za 5-6k i powoli wyprowadzę.Jak postawi i będzie robić kapitalny remont takiego padła,czyli blacha ,lakier ,silnik itd ,będzie jeżdzić drugim autem,posiadać dość dobre dochody ,mieć czas, to ok-pasjonat.Ale każdy kupując CRX-a ,solkę chce natychmiast cieszyć się jazdą ,a nie pakowaniem wora kasy.Nie ma co się czarować,jak przeglądam min crx-y to zostaje po nich pokażna ilość złomu,zapomniałbym o gaciach wyciągniętych po "blacharzu"z Bolesławca ,który łatał nimi dziurę w progu :rotfl2:

SwiEty
Forumowicz

Samochód: ED9

przez SwiEty » 2013-07-02, 23:50

Śledzę ten post od początku i powiem szczerze jakie auto by nie patrzeć jak chcesz coś kupić to trzymaj się bliżej tej górnej granicy. Czyli tak jak koledzy napisali ok 12tys. A już taka naprawdę malinę no z 15-16tys bez zbędnych modów. Jak kupisz taką za 6-8koła to odrazu szykuj drugie tyle na remont i wcale nie mowie tu o generalce. Bo to będzie początek góry lodowej. Ale też musisz uważać nie wszystkie crx zwłaszcza z naszej magicznej Polski nawet te drogie gwarantują że nie trzeba będzie wsadzić odrazu garnca złota. Bo magików nie brakuje.

Dobrym założeniem odrazu jest mieć przygotowaną awaryjną kasę jak by co na remont.
Poza tym wogóle o czym my rozmawiamy o 15-20letnim aucie. To chyba mówi samo za siebie że albo kupisz i zainwestujesz z sercem albo szybciej sprzedasz niż kupisz.
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz
Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo
Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza

pangałuszka
Forumowicz

przez pangałuszka » 2013-07-03, 00:16

Hahahaah, no majty w moim progu były bezbłędne :rotfl2: Do tej pory umieram ze śmiechu jak sobie to przypominam :D A z drugiej strony mata z włókna szklanego... Z ciekawych rzeczy, to jeszcze zapalniczka podłączona pod światła postojowe, pewnie, żeby lepiej grzała, pasek klinowy zawieszony na wydechu - chyba na zapas, w razie czego :rotfl:

Verso
Forumowicz

Samochód: Del Sol 96

przez Verso » 2013-07-03, 07:30

Witam, jestem świadomy, że auto w dobrym stanie = więcej kasy, tylko ja nie znalazłem takiego (przynajmniej do dzisiaj). Wiem też, że będę musiał sporo doinwestować, ale szukam takiego gdzie nie będę musiał nagle robić wszystkiego, który jest w dobrym stanie a nie właściciel uważa, że jest w bardzo dobrym (i żąda sporej kwoty) a rzeczywistość pokazuje coś innego. Dziękuję wszystkim za uwagi i spokojnie szukam dalej:). Czy ktoś zna tą solkę http://allegro.pl/honda-crx-del-sol-1-6 ... 64763.html ??

Poprzednia strona