Jak Ci się podoba street racing we Wrocku? Coś czuję, że muszę szybko przylecieć do PL - trzeba zawalić tunel pod galerią, a nie tylko do remontu 
Ona raczej rzadko piszczy, tylko mówi "uuuu ale fajniee"
Właśnie chciałem się wybrać teraz w sierpniu, ale jak zobaczyłem kosmiczne ceny biletów na cały miesiąc (bo wakacje), to dałem sobie spokój - 790zł gównianym Ryanair'em w jedną stronę to dużo za dużo. Myślę, że uda mi się na początku września przyjechać, ale jeszcze nic nie obiecuję. Czemu dopiero jak wyjechałem to przyjechałeś do Wrocławia
Już byśmy byli w trójkę na częste upalanie - Ja, Ty, Vincent 
a i odlać się przez kratkę można. Gorzej jak służba celna Cię zatrzyma to dwa tygodnie na magazynie a potem zwrot.SwiEty napisał(a):służba celna Cię zatrzyma to dwa tygodnie

tzn powiem tak jak umyjesz porządnie auto i potem co kilka dosłownie kilka dni będziesz jechał tam spłukać to może zda to egzamin. Ale żeby umyć brudne auto to trzeba się namęczyć. A poza tym kiedy na taką myjkę nie jadę to tam zawsze jest kolejka. To już wole dać zarobić komuś niech mi za 15zł umyje co 2-3 tygodnie
Zobaczymy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości