pomóżcie mi w zakupie Cerki !!!
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

kwiatass
Forumowicz

przez kwiatass » 2006-02-13, 20:48

wonski jesli wiesz co to za autko to powiedz mi co za gosc tym jezdzi jesli mlody i wariat to nie chce tej cerki ja chce zdrowa !!! :diabeleknie: wonski powiedz mi jakies szczegoly co jest z tym silnikiem dlaczego jest tak ujeb*** a moze gosc nie mial nadkoli z przodu niby koszt przednich nadkoli 60 zl ale powiedz mi jak ona wyglada ??? pomozcie prosze o jak najwiecej komentarzy !!!

pozdrawiam was klubowicze chce do was przystapic dlatego oczekuje waszej pomocy !!!

[ Dodano: Pon Lut 13, 2006 9:56 pm ]
wonski jesli wiesz co to za autko to powiedz mi co za gosc tym jezdzi jesli mlody i wariat to nie chce tej cerki
ja chce zdrowa !!! Diabełek - nie wonski powiedz mi jakies szczegoly co jest z tym silnikiem dlaczego jest tak
ujeb*** a moze gosc nie mial nadkoli z przodu niby koszt przednich nadkoli 60 zl ale powiedz mi jak ona wyglada ???
pomozcie prosze o jak najwiecej komentarzy !!!

pozdrawiam was klubowicze chce do was przystapic dlatego oczekuje waszej pomocy !!!
kwiatass

crxmen
Forumowicz

Samochód: WRX-EG-EP

przez crxmen » 2006-02-13, 22:38

moja rada odpusc sobie to autko.a jak juz koniecznie chcesz je kupic to na miejscu sobie ja luknij i ciezko sie zastanow.tam nie ma zadnych 155 KM tylko 124 KM. i na zdjeciach zawsze wyglada super a na zywo :wrrr: :wrrr: :wrrr: :wrrr: prawda ROMEK ;) wiemy cos na ten temat. :nieok: :nieok:
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300"
Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )

Rafalcrx
Forumowicz

przez Rafalcrx » 2006-02-14, 09:49

Dokladnie, nie ma sensu rozmawiac na temat stanu technicznego tego samochodu, ogladajac tylko fotki. Trzeba tam sie wybrac i sprawdzic ten samochod. Moze sie okazac CRX igla, a moze byc pasc. Jedz tam i sprawdz osobiscie ten samochod. Bo tutaj tylko Ci sie zamiesza w glowie. Dostaniesz 100 skrajnie roznych opini. Niestety szukanie samochodu kosztuje. I nie bardzo orientuje sie co maja nadkola to brudnego silnika??? Ja niemam nadkoli i mam czysty silnik.
Jezdze szybko inaczej jeszcze bym jechal.

Roman
Forumowicz

przez Roman » 2006-02-14, 09:58

Ale tam nie ma nic do oglądania. Farba z dekla odeszła olej sie leje, wygląda ten silnik jak kawał kupi i jeszcze woński CI pisze że szajs a ty chcesz jechać kupę oglądać. Zobacz ile ED 9 w lepszym stanie jest na allegro chociażby. Ile od Wawy mieszkasz?? A na zdjęciach to ja sięznam najlepiej.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.

Mambus
Forumowicz

przez Mambus » 2006-02-14, 10:10

Moje zdanie jest takie ze Rexy w ogloszeniach zawsze bdb . a potem jedziesz to wychodzi ze to ,ze tamto i sie nazbiera napewno.

Mialem 3 crxy i w kazdym trzeba bylo cos podziubac.

a jak chodzi o brud to rzeczywiscie moze miec najechane w ch.... ale moj tez jest upaplany troche .Troche brud bo jedno nadkole mi wyrwalo podczas jazdy i troche syfu poprostu.

gesiu
Forumowicz

przez gesiu » 2006-02-14, 10:34

Chlopak jest "napalony", podejrzewam ze i tak pojedzie... ale wazna sprawa, wez kogos ze soba!!! Kogos kto sie zna i bedzie patrzyl trzezwo, bo jezeli jest tak jak mysle to wezmiesz ta ceerke nawet jak by nie miala podlogi...

daroo
Forumowicz

przez daroo » 2006-02-14, 11:22

jak dla mnie to jeszcze widać plamy od dolewania oleju.pewnie przed sprzedaniem dolał literek....no i ta czerwień na tylnym siedzeniu :) ale ładnie wygląda jak każda crx
pozdro :D

Poprzednia strona