Nie odmłodzisz tego jajka, a już na pewno nie w taki sposób. Teraz sprawia wrażenie jakbyś za wszelką cenę chciał być zauważony, po co? Przecież to tylko stary civic, dbaj o niego żeby służył, a nie rób z niego choinki bo to wygląda żałośnie w tym momencie...
Super stajl, nie ma co. Bo już nie wspomnę, że z takich przypadków biorą się później stereotypy o młodych i gniewnych kierowcach hond...

pirul napisał(a):obnosząc się z wieśniackimi hasłami na poziomie tępego dresa?
to robił byś coś po to żeby tak nie mówili??

Daniel's napisał(a):A co do naklejek to trzeba mieć swoje zdanie i na pewni nie rzucę się teraz z żyletkom na auto żeby je wszystkie zdrapać bo "koledzy na forum powiedzieli , że jest do bani"
na zlosc mamie odmrazasz uszy
,teraz może się uświadomisz że więcej nie znaczy lepiej,Posłuchaj starszych kolegów i będziesz śmigał naprawdę fajnym autem
.Jam tam mam totalną zadbaną serie i jedynie co ktoś mi może zarzucić to to że nie ma gleby,ale pomimo że osobiście podobają mi się auta na glebie,to ja nie zdecyduję się już na to i tyle.Nawet przy sprzedaży lepiej wyjdzie jak masz fajne seryjne zadbane jajo niż takiego pseudo tjuninga.I niestety dla ciebie pirul i reszta mają rację.Po ci ci mydlic oczy,czas zejść na ziemie. Chyba się nie obrazisz,bo moje zdanie znałeś od dawna
!Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość