Nie ma żadnego problemu tylko, że ta sola jest użytkowana od nowości przez starszego pana który nie ma pojęcia, a ja jej osobiście nie widziałem jeszcze Przymierzam się do kupna właśnie tej pięknej serii jest delikatnie uszkodzona z przodu a więc pytam, a kto pyta nie błądzi
ARMANI, Jednostka wygląda na cacucho,jest w idealnym stanie i nie zastanawiaj się .Jak będziesz oglądał, to tj jak juz M!R@S, pisał kod znajdziesz przy łączeniu skrzyni z silnikiem od przodu,ale jest Vtec i z wyglądu D16Z6.
Sporo wszedł ,więc jest pozałamywany ,wyklepanie tego elementu jest nie wskazane i nie opłacalne.Prościej rozwiercić kilka zgrzewów i wstawić nie bity.Jakbyś tamtego nie klepał i tak będzie popelina .Będzie to widać .
dokładnie tak jak mówisz nawet nie zamierzam nic tam klepać głupota, jestem ciekawy czy dam radę go tak zmontować żeby dojechać do domu założyć chłodnice i lampy i do przodu
Nie ma zdjęcia samego przodu,ale lampy przykręć na jedną śrubę ,przyklej taśmę ,żeby nie wypadły i tak je umocuj żeby nie waliły po gałach.W sumie bez zderzaka możesz jechać ,ale tablicę wsadż za przednią szybę .I jakoś się doturlasz .