Ja podobnie zrobiłem
Niedawno było coś takiego w tvnie
Niestety Panowie jak mamy coś na sumieniu to cwaniakowanie dużo nie pomaga. Czasami jak się jest ok to można uniknąć ukarania.
Oni mają taryfikator... policzyli Ci wykroczenia i zsumowali a i tak nie dali max co mogli. Z policjantem trzeba zawsze grzecznie rozmawiać bo cwaniactwem nic się nie ugra. Mnie raz wyciągneli z samochodu i prawie leżałem na ziemi bo przeleciałem obok nich bokiem przez skrzyżowanie
ale też sprawdzili cały samochód (z pół godziny to trwało), zmieniłem tablice i puścili

ale poki co nie place, mandat jest tak wypisany ze sam nie wiem co tam pisze, nawet swojego nazwiska nie potrafie odczytac. Zobaczmy po ile przyjdzie wezwanie do zapłaty 

co do naklejki na szybę to trochę przesada dla mnie, w czym to niby przeszkadza że sobie jest tam naklejona? Jak jest wymagana przez ustawę to ma być. Za jazdę bez pasów to mandaty powinny się sypać, o podstawowym wyposażeniu auta też nikt nie powinien dyskutować tylko je mieć. gdyby wszystko było ok, to z rejestracją też szło by się dogadać. A nie są to jakieś szpecące auto rzeczy tylko podstawowe wyposażenie, które daje Ci święty spokój.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości