Powodzenia życzę. Ja cerki od października szukam. Dziś na Autoscoucie są 2 ciekawie wyglądające, ale za 15 000 to raczej nie kupisz. 17 000 to kasa za jaką będziesz miał auto do pojeżdzenia bez większych inwestycji. Niemcy niestety też poczuli kasę na EE8 i nic do 3000 euro nie znajdziesz, as często może sie okazać że i te powyżej 3000 to trupy nie warte złamaneej złotówki (sprawdzone na własnej skuże patrz temat "Mój wyjazd po EE8". Pozdrawiam ipowodzenia życzę.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.
musze obalic mit ja kupilem dwa witki z czego pierwszy 1400euraczy a drogi jedyne 300euro tak ze nigdy nie mow nigdy dodam ze oba z przebiegiem 200tys stan dobry do lekkich poprawek lakierniczych
dzadki w niemczech nie wiedza jaka jest roznica miedzy crxami,dla nich crx to crx,popatrzal na ceny aut i sprzedal ee8 jak zwykle ed9.stad ta cena,i to normalne za granica jak sprzedajacy ma 70lat!!!wiec jest to mozliwe.
Takie okazje ciężko znaleść. Jakby co to będę miał vteca orginalnego z przelotem 150 000 km i zajebistym, bezwypatkowym stanie za jakieś 14500zł + opłaty.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.