, za 1700zl worek gratów , połowa nowych , wszystko original
kto głupi na uturbienie wydal by az 4tys zł , jak w pl części na drzewach rosna

i wydawac kase bo albo sie cos zepsulo albo pasowalo wymienic na lepsze .a to juz kosztowalo i tu pare zl tam 200zl i takim sposobem uzbierala sie sumka 
Do aktualnego przeróbkę p30stkę za chyba 300zł z wysyłką kupiłem na allegro gość sprzedawał parę sztuk.
pusty24 napisał(a):ja poskladalem softa z tego co znalazlem w warsztacie ale pózniej sukcesywnie musialem wymieniac czesci po kolei i wydawac kase bo albo sie cos zepsulo albo pasowalo wymienic na lepsze .a to juz kosztowalo i tu pare zl tam 200zl i takim sposobem uzbierala sie sumka

M!R@S napisał(a):Temat brzmi TURBO do D16a9
M!R@S napisał(a):najtańszym kosztem i tylko to co konieczne
, TURBO DO D16A9 , a no tak sprzegło ? jakie sprzegło d-seria ma mega mocne sprzegła
M!R@S napisał(a): Wiadomo to co tanie jest do dupy i na krótką metę.
ok nie ma sensu śmiecić tematu... macie oczywiście rację, że sprzęgła, płyny, świece itd. Rok czasu śmigałem, ale teraz bym tego już nie składał tak tanim kosztem... co prawda nic się nie stało poza padniętą turbiną, potem resztę posprzedawałem i dołożyłem i lepsze powstało, a z tanich gratów nic nie zostało 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość