najkrótsze i najtańsze drogi okazują się być najdłuższe i najdroższe na końcu.. auto do lansu najtańszym kosztem to jest Calibra a nie CRX..
ace_3 ogarnij się troszeczkę bo Cię ludzie znienawidzą, jak mawiał klasyk! Poczytaj trochę o temacie turbo, zapoznaj się z projektami użytkowników i wtedy podejmij decyzję czo i jak robić, a nie po jednym temacie, w którym wszyscy poza jedna osobą piszą Ci, że się nie da po taniości, Ty podejmujesz decyzję że "idziesz drogą najkrótszą i najtańszą".. no proszę Cię!!
ED9 by Wenega http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=17&t=62748
Ja co prawda nie mam turbo, ale wydaje mi sie, ze Wenega ma racje... Jak ja bym robil auto do "lansu", to chyba zaczal bym od blacharki, zawiasu, hebli, ogolnego wygladu a dopiero potem myslal o motorowni... Co z tego jak bedziesz mial pincet koni jak tego nie zatrzymasz, nie przeniesiesz na asfalt, ani nie bedzie wygladalo Zrob przynajmniej zawias i heble, bo zabijesz siebie, albo i kogos
Ale przecież napisał, że NIE idzie drogą najkrótszą i najtańszą
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
ja osobiście jak miałbym reksa budować to już nie bawiłbym się w turbo tylko jakieś b18c6 lub Kserię i resztę pakował w wygląd... pamiętaj NO TURBO = NO PROBLEM