Mam w planach zakupic felgi 15 cali 8j i nie wiem jakiej szerokosci i o jakim profilu opony na to załozyc zeby sie naciągnęły i nie wyglądały jak balony
dobrze będzie pasować 195/50. najpopularniejszy rozmiar.
mam jak byś potrzebował opony to mam Uniroyal RainSport 2 w tym rozmiarze, które mają przejechane nie więcej jak 50km. jeśli coś, pisz
wejść wejdzie na pewno, im mniejsze et tym felga bardziej wystaje poza obrys jaka gleba w aucie? Nie pamiętam nazwy użytkownika, ale ktoś ma białego del sola i z tego co pamiętam to et0
zroslak napisał(a):Myślicie ze 15cali 8/9j et10 wejdzie do del sola
wejsc wejdzie, ale bedzie wystawac. szerokosc i ET felgi jest typowe do popularnego teraz negatywu, gdzie opona wyglada jak balon., a tego nie chcesz. A kupiles felgi idelanie pod to
Właśnie o to mi chodzi, aby tak to spasowac żeby zaraz nasze ukochane służby porządkowe nie zabrały mi dowodu, myślę ze 16 cali 8j z oponką 185/45 i nie za dużym negatywie da rade
[ Dodano: 2014-01-21, 00:08 ] PS: felg jeszcze nie kupiłem mam wybrane tylko nie wiem czy 8j czy 9j
[ Dodano: 2014-01-21, 00:15 ] jezeli chodzi o glebe narazie są spręzyny -40mm ale do lata napewno wpadnie gwincik