Aktualnie mam założone jakieś girlingi na szybko bo musiałem cokolwiek założyć nowego przed wyjazdem do domu w listopadzie bo jak zerknąłem dzień przed wyjazdem rano to się przeraziłem że klocek znikł
Więc założyłem co było na firmie najtańsze. Ale z klocków odziwo jestem zadowolony, gorzej z tarczami, już się pogięły. Ale będę z nimi wyczyniał pewne eksperymenta 
Czekam jak res dotrze , i wtedy ja je sprawdzę
Oczywiście jak pozwoli.Vincent napisał(a):Dymek, Po co uprawiać druciarstwo i to przy własnym bolidzie zakładając badziewie , jak można zrobić to raz i porządnie . Kilka razy babrać się w heblach, to prosta droga do masochizmuCzekam jak res dotrze , i wtedy ja je sprawdzę
Oczywiście jak pozwoli.
Musiałem, bo byłem 3 dni przed wypłatą, a wypłata wypadała w dzień wyjazdu, a robiło mi wydanie 230 pln zamiast 600
ale powiem Ci, że o dziwo ten girlingowy szajsik nawet fajnie hamuje, tylko pogięły się troszkę. Tak czy siak tarcze pójdą do obróbki "szkoleniowej" 
Dymek napisał(a): a robiło mi wydanie 230 pln zamiast 600

nie opłacało mi się jechać pociągiem 9 prawie godzin, jeden dzień posiedzieć i znów wracać 9 godzin z torbami i kotem, gdzie i tak cenowo wyszło to samo bo płaciłem za paliwo tylko w jedną stronę gdzie rexem dojechałem do domu w niecałe 5 godzin ...Vincent napisał(a):Dymek napisał(a): a robiło mi wydanie 230 pln zamiast 600
To jest oszczędność ? Gratki ,drugi raz robota + koszty części .Trzeba było wyluzować , bez ciśnienia zrobić po wypłacie , a dupsko zapakować do pociągu ,może by dojechał , bo sorry taki mamy klimat
Roboty nie liczę, bo i tak w lutym rozbieram cały zawias przedni do wymiany tulejek, drążków i końcówek wreszcie, bo się 3 miesiąc zbieram. Ale sobie wreszcie garaż ogarnąłem ogrzewany 
od nastepnego tygodnia będzie autko na Gładkim Slicku stać 

res napisał(a):zimówka praktycznie w ogóle nie trzyma. Zimowa opona jest dobra na śniegu a nie przy temp +6 +7 stopni.
DeX napisał(a):Właśnie, pogoda ładna, może by coś pojeździć?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości