SwiEty, Najpierw porozmawiaj z Marcinem z zakładu wulkanizacji , on Ci pokaże dostępne wzory na rynku dobrych felg , bo co z tego że sobie znalazłem zajebiste fele , jak firma nie pomyślała , żeby produkować w odpowiednim ET i rozstawie śrub . Tak dobierał ostatnio dla pangałuszki i Ayss-a . KOła kompletne wyszły taniej niż na allegro.W przypadku pangałuszki załatwił np opony gdzie na allegro kupiłby 2 szt , a u Marcina były cztery . Żadnych chinoli nie załatwia . Więc najpierw do niego i sprawdzanie wzorów dostępnych do Twojego na naszym rynku.
No ale z tymi nowymi wzorami to sam nie wiem przeglądałem katalogi większości producentów na ich stronach (aktualne modele) nic nie wpadło mi w oko teraz już nie robią takich felg jak mnie się podobają Dlatego się rozglądam narazie.
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza
Vincent, Ale co Marcin zaproponuje mi wzory z poprzedniej dekady? Raczej wątpię dlatego mówię narazie tylko pytam bo nie wiem czy interesować się 15 czy 16 bo jak już wydam kasę na nowe felgi i opony to nie chce mieć niespodzianek
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza