Obroty przy 100 km/h to dokładnie 3200, co i tak uważam jest bardzo dużo i dlatego to auto nie jest stworzone na autostradę.
Dla porównania w Legendzie przy 100 km/h mam niecałe 2000 obr.

pirul napisał(a): obroty na poziomie 3200 przy 100 km/h - no way...

pirul napisał(a):Nie traktowalbym tego jako wiarygodnej informacji, niestety nie dysponuje juz tym autem zeby pstryknac fote u mnie, ale kazdy obrotomierz moze przeklamywac o dwie, trzy setki, jedynym sposobem jest przeliczenie przelozen.
choć faktem jest, że właśnie na środku skali obrotomierz przekłamuje najwięcej. Zresztą nawet gdyby przyjąć, że ma 2900 przy setce to i tak poziom hałasu jest wysoko ponad średnią i to był cel mojego posta. Jeśli ktoś lubi jeździć powyżej 120km/h w zatyczkach do uszu albo z odtwarzaczem na 3/4 skali spoko, wolny kraj
pirul napisał(a):Powtórzę się - nie chodzi mi o sam fakt danego poziomu obrotów tylko hałas jaki auto przy tym poziomie generuje. Gdyby wewnątrz było względnie cicho w ogóle bym o tym nie pisał. Wcale nie mam wygórowanych wymagań co do wyciszenia wnętrza fury, ale skoro nawet mnie to przeszkadzało to na pewno ktoś i ny też to zauważy, dlatego staram się obiektywnie o tym ostrzec. To auto jest głośne w środku i tyle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość