Tak czy siak dosyć spora sumka będzie na rozbudowę i w tej sumie zmieścimy się z zagospodarowaniem całego warsztatu naprawdę na fajnych gratach 

M!R@S napisał(a):nie no nie mamy w planach niepotrzebnie skubać ludzi. Na początku plan jest taki, aby nie gryść tynku. Plusem jest to, że mam pełno kumpli we wrocku to nie będzie musiała większość latać 80km już. Zawsze też pozostanie reklama na forach itd. Gdybyśmy połączyli siły z Vincentem to byłaby bajkaTak czy siak dosyć spora sumka będzie na rozbudowę i w tej sumie zmieścimy się z zagospodarowaniem całego warsztatu naprawdę na fajnych gratach
Aparat wezmę aż 
Weź statyw, bo ja swojego nie zdążę odzyskać, wezmę aparat prawdziwyDymek napisał(a): Aparat wezmę aż

Vincent napisał(a):Spot piątek 21 .30 zajezdnia MPK ul.Grabiszyńska
Wwwektor chwali się nowym lekko przyglebionym CRX-em .
Tak czy siak jest to jeszcze odległy termin, ale jak ruszy i będzie się już toczyło to wtedy będziemy działać 

Odzyskałem swój, będą fotyDymek napisał(a):DeX napisał(a):Weź statyw, bo ja swojego nie zdążę odzyskać, wezmę aparat prawdziwyDymek napisał(a): Aparat wezmę aż
Ok
Proszę o czyste auta, będzie do albumu 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość