DeX napisał(a):Powiem Wam, patrząc na inne grupy, z innych miast - że bardzo się cieszę, że tak często się spotykamy. Jest okazja pojeździć przynajmniej. Inni się zbierają od miesiąca i zebrać nie mogą
Co chwilę widzę jakiegoś del sola a i 2gen też się napatoczy których nigdy na żadnym spocie teraz ani parę lat temu nie widziałem :/ Szkoda że żadna ballada nie przyjedzie z chęcią bym się przymierzył zawsze chciałem mieć w swoim garażu który mam w planach wybudować hahaha 
i pozostali . Wiesz , działamy w sumie od 2009 , jeszcze z dwa lata temu przylatywało czasem 20 hond i czym kto mógł
Przejazd na Małą Monzę trwał prawie godzinę , bo praktycznie co skrzyżowanie czekaliśmy na ludzi , ale to nie był problem , robiliśmy korki wieczorem we wrocku . Część z ludzi nie ma już Hondy , ale pojawiają się tj DamianHonda z którym w zeszłym tygodniu spotkalismy się pod zajezdnią
BlackDevil remontował , teraz sprzedaje , bo spada do UK , pangałuszka jest w UK , Panda nie ma kasy na Calibrę
, Kubawyrwał przesiadł się na E36 ,glo rozwalił CRX-a itd Sprawdż na naszej stronie foty z Małej Monzy jaka liczna była ekipa . Ale i tak w tej chwili jest ok 20 klubowiczów , tylko tak jak Ty , zamiast sie zebrac na spot kombinuje z L4
Z Wwwektorem dzisiaj rozmawiałem , nie musi spocić z nami do końca , ale niech wpada , e/w Marysia w zastępstwie

.W piątek już pisał będzie rexem we wrocku. Jeżdżą koło nas i nawet nie podjadą .Nie można wymagać od wszystkich , żeby byli towarzyscy . Ekipę mamy fajną , to jest najważniejsze . W różnych sytuacjach możemy na siebie liczyć . Nawet wszyscy poświadczymy żonie , że jej mąż nie latał za "cyckami"
pomyślcie , co sobie wtedy myśli kobieta? DeX napisał(a):Powiem Wam, patrząc na inne grupy, z innych miast - że bardzo się cieszę, że tak często się spotykamy. Jest okazja pojeździć przynajmniej. Inni się zbierają od miesiąca i zebrać nie mogą
Vincent napisał(a):Nie jest tak żle jak przyjeżdża 6 /7 CRX-ów + Bogu polo
Na razie magiczną liczbą jest 6 oczywiście mówię o CRX-ach
najwyżej spóźnię się 30-40min w piątek. Ale postaram się być.
?

O tąDIAMENCIK napisał(a):A o którą Ci chodzi ? Wiem, że Vincent zaprojektował nalepkę dla tych co latają na Terror Street , ale nie wiem czy załatwił wykonawcę.

DeX napisał(a):Łysy/krótko ścięty gość
P.S. Vincent, chyba sobie wydrukuję ten obrazek z FB i nakleję na klapę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości