wieprzu, Seria zawias wychodzi tylko trochę taniej .Mam na myśli amorki , odboje i sprężyny. Bo nie zostawia się 20 letnich sprężyn do nowych amorów . Różnica była w ED 9 ok 200,-/ 300,- I pojawia się problem , żeby kupić coś sensownego , chyba że z górnej półki i wtedy cena przekracza znacznie AP.
Kurde. Prawie mnie namówiliście. Chyba trzeba w końcu rzucić fajki i kupić świnkę, żeby było co rozbijać za parę miechów. Róźnica 200/300 przy koszcie ponad 2k to uj nie różnica. Dzięki panowie za opinie. Ja się na tym znam jak kura na gwiazdach więc każdą opinię cenię
Ja sprawdziłem sobie w papierach to za komplet amory i sprężyny bilstein&kayaba takie by były jak oryginał zapłaciłem 1400zł więc 500zł różnicy mniej więcej wychodzi
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza
Ja też nie wiem co będzie w piątek miałem mieć wolne a wyszło że muszę przyjechać na 2-3h do roboty i całość dnia przesuwa mi się o 2-3h chyba że się spóźnie.
Vincent, bierz terminarz ze sobą bo jednak na samej zmianie oleju się nie skończy chce wpisać się w kolejkę heheh
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza
Święty a znasz kogoś kto skończył tylko na tym co chciał docelowo zrobić u Vincenta?
Ja i Mariusz jesteśmy na 100% pochwałę się odlotem. Teraz ciągle latam powyżej 5tys obrotów bo dźwięk zasypane go powietrza jest mega.