CZY TO WOGÓLE MOŻLIWE?
Coś dla crxowych audio

PINIU
Forumowicz

CZY TO WOGÓLE MOŻLIWE?

przez PINIU » 2006-02-26, 00:13

Witam wszystich spec majstrów od car-audio!

Mam pytanko!

Czy jest to wogóle mozliwe?
Jakiej wielkosci skrzynke potrzebuje jeden głosnik nisko tonowy zeby dawał przyzwoity efekt?
Czy moge włozyc wzmacniacz w tylna klape?

Rysunek prowizorka ale chyba wiadomo o co chodzi?!

kukus
Forumowicz

przez kukus » 2006-02-26, 00:18

rysunku brak. jak chcesz wmzaka w klape wlozyc? moze w kanape bo to jak najbardziej (wczorja bacy tak zrbilismy) a o glosnik to nie pytaj nawet poki nie dasz jego dokaldnych danych dokaldnych nie znaczy producent i model (choc jak komus bedzie sie nudzic to za Ciebie poszuka po modelu). do tego widze ze masz 1gena wiec przemsyl to bo chyba nie nacieszysz sie sprzetem z racji braku bagaznika. mi wyjeli po roku wiec i tak dlugo dalem rade :nieok:

PINIU
Forumowicz

przez PINIU » 2006-02-26, 00:27

Nie moge dodac rysuku wiec moze puzniej sprobuje a narazie powiem o co chodzi.
Che zamontowac glosniki nisko tonowe w skrzynkach mieszcacych sie w rogach bagaznik tam miedzy klapka od tylnych lamp a obudowa od amortyzatora a wzmacniacz ma sie znales w wolnej przestrzeni mieszczacej sie w tylnej klapie.jest to mozliwe?

[ Dodano: Sob Lut 25, 2006 11:36 pm ]
Normalnie!tam jest przestrzen miedzy blacha zewnetrzna a wewnetrznym plastikiem.trzeba tylko znalesc wzmacniacz w miare waski a te głosniki to jesze nie wiem jakiej firmy bo koles nie pamieta.

Bastek
Forumowicz

przez Bastek » 2006-02-26, 01:16

Wszystko sie da zrobic :) Ja mam podobny pomysl, pochwale sie jak zrobie :D Potrzebujesz glosnik 10` (25cm) bo 12` raczej sie nie zmiesci, tzn jego skrzynka sie nie zmiesci i jej litraż w tym momencie tez musi byc wiekszy :P Musisz wybrac taki glosnik ktory potrzebuje mala skrzynie, ok 15-20L Nie wiem jak dokladnie wyglada bagaznik w 1gen-ie ale mysle ze podobnie. Napisz ile masz kasy na glosniki to potem bedziemy szukac. Poszukaj w archiwum bo juz byly tematy o subach :P
Fotografia ślubna, reportażowa i motoryzacyjna
www.sm-foto.pl

Davids
Forumowicz

przez Davids » 2006-02-26, 01:59

jak chcesz to zgłoś sie do mnie to Ci poobliczam litraze do danego głośnika !! ... i jeśli ma być to mała skrzynka to tylko zamknięta :)
HONDA ZBLIŻA - podaj dalej !!!