ktos cos na temat tego rexa
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

Sebcio
Forumowicz

przez Sebcio » 2014-10-23, 20:52

Auto sprzedane, kupiła je pierwsza osoba która przyjechała oglądać. A kolega oglądał szczegółowo, włącznie z wizytą na stacji diagnostycznej.
Tym samym proszę o rozsądek i nie pisanie bredni, głupot i jakiś dziwnych domysłów.
Auto było w mojej rodzinie od 7 lat i sianie plot jest dalece nieodpowiednie.
Z drugiej strony wystarczyło przyjechać i zobaczyć stan auta, który jest zgodny z tym co podawaliśmy przez telefon zainteresowanym.
Więc życzę więcej powściągliwości w wyrażaniu negatywnych opinii na temat auta którego w zasadzie nikt z Was nie znał.
Amen.
Honda - jedyne słuszne rozwiązanie...
http://www.honda.asn.pl
http://www.sebcio.asn.pl

KubsonNH
Forumowicz

Samochód: EE8 & Rally ED9

przez KubsonNH » 2014-10-23, 22:19

Sebcio napisał(a):Auto sprzedane, kupiła je pierwsza osoba która przyjechała oglądać. A kolega oglądał szczegółowo, włącznie z wizytą na stacji diagnostycznej.
Tym samym proszę o rozsądek i nie pisanie bredni, głupot i jakiś dziwnych domysłów.
Auto było w mojej rodzinie od 7 lat i sianie plot jest dalece nikażdemuie.
Z drugiej strony wystarczyło przyjechać i zobaczyć stan auta, który jest zgodny z tym co podawaliśmy przez telefon zainteresowanym.
Więc życzę więcej powściągliwości w wyrażaniu negatywnych opinii na temat auta którego w zasadzie nikt z Was nie znał.
Amen.

Super kontakt ze sprzedającym biorąc pod uwagę fakt jak wiele telefonów otrzymywał. Nie zatajal nic w trakcie rozmowy co jest aż niebywale. Bylem pewny ze pocaluje klamkę po przyjezdzie na miejsce :) a okazalem sie na poczatku jedynym chętnym. Zostałem nowym właścicielem EE8 i powiem szczerze że zycze kazdemu takich sprzedawcy bo dla mnie podejście 100% SUPER a auto warte uwagi :) Napewno założę temat z reaktywacji autka :)

wrobellos
Moderator

Samochód: crx

przez wrobellos » 2014-10-23, 22:36

i to by bylo na tyle, lock

Poprzednia strona