ale jakoś mega rożnicy nie było, spróbowałem zmienić kierunek tego zaworka co jest na rureczce i tu pytanie prawidłowo on ssa w kierunku rury dolotowej czy w kierunku tej membrany??? a jutro sprawdzę ze szczypczykami , mam tez pytanie u mnie akurat nad tym regulatorkiem obrotów jest zamontowana rozpórka ktora dotyka tegoż mechanizmu czy to ma jakiś wpływ na działanie czy od gory jest jakiś otwoerek jaki ta rozpórka może zatykac czy coś ???sorry że tak wypytuję ale kto pyta nie bładzi
akurat z tą częścią nie miałem nigdy problemów
aaa jak się patrzy na tem mechanizm od góry ma on śrobli chyba trzy które go skrecają wiec może ta membranka jest wymienna ???
dziękuję
pochłaniacz oparów to ten duzy czarny ???postarm się sprawdzić najpierw to czy to jest szczelne i czy wracac bedzie tak jak na filmikuNerwy600rr napisał(a):A to czasem nie jest problem tego zaworku Fitv czy tam Fivt co jest pod przepustnica?? ja mailem ten sam problem i wina lezala po tej stronie. Zdejmij dolot i zatkaj palcem dolna dziurkę co jest po lewej stronie w srodku przepustnicy przed motylkiem i obroty powinny spasc

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości