Witam panowie i panie z racji iż moja kierownica jest już w stanie tragicznym muszę ją obszyć. W mojej miejscowości za obszycie życzą sobie 170zł no i kierownica ma też małą skazę na ramieniu więc pomyślałem że kupię nową z tym że nie chciałbym wydawać dużo pieniędzy i nie upalam też na torze. Pytanie czy macie, mieliście styczność z tańszymi kierownicami i jakie macie opinie, jest jakaś firma warta uwagi ? Np: http://www.rallyshop.pl/index.php?p1537 ... -qms-zamsz Taka nada się? Cena około 300-350 tyle byłbym stanie wydać jeżeli to nie ma sensu to już wolę wykosztować się na obszycie
a miałeś kiedyś styczność z takimi kierownicami albo z tą firmą bo boje się że jak kupię coś z tej półki cenowej to później ramiona mi się powyginają albo coś z takich historii.
Nic Ci się nie powygina . Tylko do codziennego użytku mało praktyczna . Naba + kierownica z takim odsadzeniem spowoduje że będziesz sięgał do przełącznika kierunkowskazów. Na torze nie używa się go , więc nie stwarza to problemu. Poszukaj bardzie płaskiego modelu i pamiętaj że naba powinna być firmowa z strefą zgniotu ( siatka) MOMO takie posiada.
nie zwróciłem uwagi że aż tak odstaje w tamtym roku jeździłem z rozpinką kierownicy dodatkową ale teraz wole jednak normalnie. ew. nie aż tak odstającą ,jeszcze popatrzę płaskie modele