Z drugiej strony nie możemy wymagać, żebyś był na etacie opiekuna strony za friko, do końca życia. Nie ma więc chyba sensu z powrotem wracać do starego wyglądu, bo nawet jeśli ktoś zgodził by się to zrobić to musielibyśmy zebrać 90 godz. X 50 zł = 4500 zł za samo przywrócenie starej szaty. Ja niestety nie jestem w stanie pomóc, bo nie znam się zupełnie na tym. Mogę za to i chętnie dołożę się do zrzutki. Mogę poszukać na internecie manuali do Ballady, Rexa i Solki w PDfie, jakichś katalogów itp. w ramach potrzeb. Pomysł "wpisowego" jak i "składki członkowskiej" uważam za dobry- za jakąś symboliczną kwotę mielibyśmy problem opłat za serwer z głowy, ponadto została by forumowa kasa na webmastera czy innego "internistę" w razie "fuckupu". Strona główna też mogła by być tak jak chłopaki wyżej napisali- w formie a'la bloga jak na starym forum, dodatkowo rozważył bym przywrócenie niewielkich reklam...
z poprawk moze by schrmaty i manuale wskoczyly na miejsce moze ten shout box dalo by sie jakis zrobic do spontan wiadomoscibar_oo napisał(a): z poprawk moze by schrmaty i manuale wskoczyly na miejsce

Tobiaro_delsol napisał(a):bar_oo napisał(a): z poprawk moze by schrmaty i manuale wskoczyly na miejsce
oj tak schematy i manuale by się przydały bo zawsze było można w szybki sposób znaleźć to co się potrzebowało

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość