. Foty Twoje też widziałem
/ No i masz babo placek 
uderz do chavesa z modified.pl on w tegiwie rabaty więc może będzie ciut taniej niż na ich stronie.
Szczerze mówiąc mam wycieraczki kagera pod plastikiem logo bosch, łożyska kupowałem i jedno w pudełku było SKF, drugie "no nejm". Różnie bywa, biorę części od znajomego to mam taniej i głównie to mnie przekonuje w sumie, on twierdzi że kager bierze hurtem od producentów i przepakowuje w swoje opakowania dlatego jest taniej bo nie płacisz za markę, ale jak jest w rzeczywistości to nie mam pojęcia... Niewykluczone też, że z dobrego serca czasem na magazynie coś mu się przypadkiem przepakuje z kartonu lepszej firmy jak kompletuje dla mnie zamówienie 

.Wenega napisał(a):uderz do chavesa z modified.pl on w tegiwie rabaty więc może będzie ciut taniej niż na ich stronie.
eithray napisał(a):Regeneruj OEM, jak masz więcej gotówki to kup coś markowego. Odpuść chińczyki. Sporo można poczytać o grzaniu się silników na tanich chłodnicach wody.
, nie mam OEM, wiec kupno OEM a później regeneracja rdzenia itp to wychodzi mi tyle co coś markowego wiec lepiej coś juz markowego dorwać.newuser napisał(a):KAGER na pewno ma w ofercie, a przynajmniej miał. Mam znajomego w Focie, jak by ktoś mniej więcej podał wymiary do EE8 to mogę się zapytać o cenę i co oni w ogóle mają. Tylko że te chłodnice są oznaczone jako ED/EE, więc potrzebuje wymiarów bo producent nie widzi różnicy w modelach :/
Ja mam u siebie z ED, minus taki ze poklepane przy zamku jest trochę żeby się maska zamknęła.Kiedys długo szukałem chłodnicy i znalazłem zamiennik niemieckiego producenta z koreczkiem jak w EE wypuszczonym w stronę kolektora.Cena około 250 euro ale ręki sobie uciąć nie dam bo to dawno temu było 

Wymiary 315mmx688mmx17mm, sam mam chłodnice z rdzeniem do wymiany ale chyba odpuszczę temat bo na zapas robić bez sensu.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości