haaa, ja już dawno prałem sobie mózg tym tematem aż kupiłem inne dostępne laminaty....
poprostu Polska jest nadal wsią i wszscy zajmujący się spoilerami produkują same stare i najgorsze wzory i nikomu nie wpadnie do łepetyny żeby kupić zestawik a'la mugen na "jebaju" , zrobić forme i trzepać hajs (bo chetnych by nie brakowało)
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)
poszukuje jakis ciekawych prostych zderzakow, te co sa dostepne u nas sa tak poudziwniane ze masakra. Mnie taki styl nie leży. Mogą tez byc inne, niekoniecznie mugen. Pomóżcie chlopaki
kupilem ja na Allegro i polecam. Wykonana jest super. zaplacilem za nia 130PLN jak napisal Dzejku. podam Wam nr tel do goscia
507186142
pozdrawiam
Maly
No tak. ja tez patrze co jakis czas na body kity mugena z ebaya i wszystko bylo by cacy gdyby nie koszty wysylki ktore przekaraczaja koszt zakupu. Przykaldowo caly zestaw 300$ a przesylka >300$
a prawie tysiak za przesylke skutecznie odstrasza , zwlaszcza ze moga jeszcze clo sieknac . Generalnie kichowata sprawa ale kiedys ogarne temat.
W polsce jeszcze nie udalo mi sie znalezc czegos takiego i obawiam sie ze moze poprostu nie byc.
te sa za bardzo udziwnione. Szkoda ze nikt jeszce nie wpadł na pomysła zeby robic ten body kit mugena w Polsce. Pewnie byloby dużo chetnych bo jest naprawde fajny, chyba najladniejszy ze wszystkich
Ja się pisze na zderzak przedni i na progi(niekoniecznie musza byc takie same, byleby byly w miare proste) I co z tego ze kopia?? kogo to obchodzi? jak komus przeszkadza to moze dac 1000zl w usa + transport 1000zl i bedzie mial oryginalny kit