Posiadam Civica EG4 z roku 92 w automacie. Uratowalem go przed zlomowaniem,zobaczylem go wcisnietego w rogu w zaroslach zasypanego liscmi i galeziami z przeznaczeniem na zlom,i nie dalo mi to spokoju wiec poprosilem handlarza o kluczyki,Po wykopaniu auta i obadaniu stanu samochodu przez godzine nie moglem jeszcze podniesc mojej szczeki z ziemi !! Jeden wlasciciel od nowosci,auto total w oryginale poza kolami Srodek jak wylizany zadnych zniszczen ,normalnie nie moglem w to uwiezyc,deska rozdzielcza bez ani jednego zadrapania,wszystkie zarowki sie jeszcze swieca na desce,oryginale radio pewnie jeszcze z salonu,Pod maska kolejny szok
silnik nigdy nie myty,a wyglada jak by niedawno go ktos odpicowal,wiem pokrywa jest czerwona wiec mysle ze syn wlasciciela probowal swoich pierwszych krokow w tuningu,wiec sie ciesze ze na tym sie to skonczylo.I trzecia rzecz ktora wbila mnie w fotel to jak zobaczylem przebieg! tylko 82 tys. na liczniku
Posiadam jeszcze stary brief do auta ,ktorego nie trzymalem w rekach od wiekow,wszystkie papiery z przegladow z potwiedzonym przebiegiem,i jestem naprawde w szoku ze to mialo isc na zlom.Serce hondziarza wiedzialo od razu ze musze przygarnac ten samochod,bo szkoda by bylo takie auto oddac na zyletki,Blacha nie jest idealnia,odchodzi klarlack w wielu miejscach ,ale to normalne na tym niebieskim kolorze bo mialem kilka tych modeli niebieskich i w kazdym tak sie dzialo,chyba wada fabryczna tego niebieskiego lakieru,ale to akurat jest najmnieszy problem.Stan ogolny auta jest naprawde bardzo zadowalajacy i to jest najwazniejsze..Auto zarejestrowalem tylko na dwa miesiace w roku bo na daily szkoda. I wpadlem na pomysl ze to bedzie auto dla mojej corki na 18-te urodziny
Lena ma obecnie 6 lat wiec w 2033 bedzie obchodzila 18-te urodziny a ze uwielbia samochody to mysle te taki oryginal bedzie idealnym prezentem.Co roku bede wrzucal fotki Leny z autem,i zobaczymy jak to sie wszystko zakonczy.Mysle ze do 2033 roku forum jeszcze bedzie istnialo 
Pozdro dla wszystkich
Fotki auta po zakupie :

A tu Lena, obecnie 6 lat

EDIT:
Pozwolilem sobie usunac zdiecia/ linki z fotosika i wrzucilem je na forumowy hosting.

akMe.
Nie wiem tylko czy forum dożyje do 2033
, ale jeśli tak to... będziemy starzy