Na początek zgromadziłem wszystkie niezbędne graty...
I zajrzałem do wnętrzności wzmacniacza

Pieknie to wyglada jak glosnik jest obrocony magnesem w gore
No i wydaje mi sie ze lepiej zagra niz sub w bagazniku.
Bastek napisał(a):A nie lepiej zrobic skrzynie i wsadzic ja za siedzenia a glosnik umiescic miedzy nimi?Pieknie to wyglada jak glosnik jest obrocony magnesem w gore
Davids napisał(a):Bastek napisał(a):A nie lepiej zrobic skrzynie i wsadzic ja za siedzenia a glosnik umiescic miedzy nimi?Pieknie to wyglada jak glosnik jest obrocony magnesem w gore
wątpie ... chyba ze głosnik bedzie przeznaczony do tego typu zabudowy lub będzie o odpowiednio wysokiej mocy ... wygląda ładnie ale napewno nie gra !!
Ale to tylko zeby ladnie wygladalo i przede wszystkim gralo! Ale podczas wypadku to ja nie chce siedziec w tym aucie 
Trochę było z tym roboty ale efekt końcowy całkiem niezły(jutro fotki wrzuce). Trochę wiercenia odkręcania i takie tam ale siedzi mocno
Kable przeciągnięte wstępnie między kabiną a bagażnikiem. Jutro zabiorę się za założenie głośników tak jak pisałem narazie bez wygłuszania dzwi i zobaczymy jak to zagra... a wygłuszę za tyg lub 2 jak dotrą matyVito napisał(a): a wygłuszę po następnym spocie.

I co najważniejsze wszystko zrobione własnoręcznie. I jeszcze podłączyłem głośniki wstępnie pod domowy wzmacniacz i efekt ogólnie zadowalający ale już wiem że basu trochę brakuje ale zobaczymy jak to wyjdzie w efekcie końcowym...
Ale mam obiecane zdjęcie wzmaka siedzącego w bagażniku
Śmiga aż miło oczywiście dzwi są wygłuszone-po kilku podpowiedziach ludzi z forum poszło już lepiej i z całością wygłuszania w 6 godzin się uwinąłem
Jak na moje ucho gra to całkiem konkretnie
http://www.allegro.pl/item94488057_tuba ... 0watt.htmlUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość