tak to przychodzi z wiekiem
szukalem auta jakies pol roku,obejrzalem z 10 egzemplarzy i 95 % tego co w ogloszeniach w moim przedziale cenowym bylo,to az strach patrzec wszystko tak zajechane albo przerdzewiale na wylot ze az slychac bylo jak rdza wpier...ala blache,tragedia :/ az tu nagle pojawia sie ogloszenie u mnie w okolicy, ogloszenie BEZ !! zdjecia, ale fura stoi u Dealera Subaru,pakuje dupe i jade pare minut pozniej jestem u Dealera i widze ze stoi gdzies tam w najdalszym rogu zastawiony autami,tak ze nawet ciezko bylo go z boku poogladac, dlatego tez pewnie nie bylo mozliwosci zrobienia zdjec
ale ogladam i pierwsze wrazenie WOW !! troche optycznie zmeczony,tu jakies wgniecenie,tu rysy jakies tam przygody parkingowe,ale najwazniejsze to praktycznie auto bez rdzy !! przynajmniej powierzchownie,jaies tam dwa purchelki na nadkolach z tylu i w sumie to by bylo na tyle,kielichy idealne ,spod wiadomo nie mozna sie spodziewac cudow,ale jak na ten rocznik to bardzo dobrze.Wiec biore kluczyki odkopujemy Bloba i wyjezdzam nim i jestem tak pozytywnie zaskoczony ze wiedzialem ze jest moj. W tym moim wieku to intuicja i pierwsze wrazenie juz chyba nie zawodzi
Okazuje sie ze tylko jeden wlasciciel od nowsci,auto kupil w tym salonie,i bylo serwisowane w tym salonie od poczatku do konca ! koles poprostu kupil nowe Subaru a te zostawil w rozliczeniu,i stalo tam dosyc dlugo az Dealer znalazl chilke i wystawil ogloszenie,wszystkie karteczki w silniku ,zmiana oleju ,rozrzad sa na miejscu,olej 5W30 taki ja sie nalezy,dzialajaca klima !!!!!! co w tych modelach to naprawde rzadkosc
180 tys nalotu,Auto zakurzone i brudne jak jego mac,silnik od nowosci raczej nie myty srodek chyba tez
ale wedlug mnie to to jest wlasnie idealna baza do odratowania,bez jakis tam zbednych retuszy tu i tam,zadnych podpicowan pod sprzedaz,poprostu stan faktyczny auta i to byl wystarczajacy powod zeby auto pojechalo ze mna
Plany na mody jakies delikatne sa,pierwsze fruty juz plyna z najdalszych zakatkow swiata
wiec moze bedzie wyjdzie z tego jakies fajne Familijne Daily. Auto bedzie foliowane tylko dlatego ze jeszcze nigdy nie foliowalem samochodu,wszystie byly lakierowne,a przerobilem juz troche tych aut w moim zyciu
wiec trzeba sprubowac czegos nowego 
Pare fociszy na poczatek :

i z takimi wymiarami jakie potrzebuje do N/A,bo ciezko znalezc cos fajnego do ssaka,jak przyplyna to sie pochwale