prośba do chłopaków ze śląska
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

Judge_Dread
Forumowicz

przez Judge_Dread » 2006-03-18, 16:55

Chcesz kupic sobie samochod a nie masz kasy by pojechac zobaczyc auto ?? Ja nie wiem jak wy ale jak ja szukam auta to jade chocby i 500KM obejrzec grata bo chce kupic... Jesli nie stac Cie na podroze (podkreslam JESLI) to odpusc sobie crx'a bo zabraknie Ci na serwis...

Powodzenia w szukaniu... tej jedynej wymarzonej...

syncro
Forumowicz

przez syncro » 2006-03-18, 18:00

A napisał że nie ma kasy żeby jechać?
Jak poprosze o obejrzenie samochodu kogos kto mieszka rzut beretem od sprzedajacego
to znaczy ze mnie nie stac na auto?
Daj spokoj bo ferment siejesz.
No offence, ale sie najzwyczajniej w swiecie p r z y p i e r d a l a s z.
ET 11,07

Arecki
Forumowicz

przez Arecki » 2006-03-18, 18:20

nie chodzi o to pieniądze na auto.chyba lepiej poprosic kogos o obejrzenie jesłi mieszka w tej samej miejscowości zeby oglądnął to autko.w pełni Cie popieram syncro.dzięki.tym bardziej ze bede wiedzial na czym stoje i nie musze wtedy jeżdzic bez sensu :) :)
arecki

syncro
Forumowicz

przez syncro » 2006-03-18, 18:27

Auto przed podjeciem ostatecznej decyzji i tak trzeba obejrzec, ale mozna przeciez nie tracic calego dnia i kasy na dojazd.
Wystarczy ze ktos np. podpowie "trup - nawet nie jedz", albo "jest ok - podlec zobaczyc"
ET 11,07

Ewii
Forumowicz

przez Ewii » 2006-03-18, 18:53

Jestem z okolic ale szczerze mówiąc nigdy nie widziałam tej ceerki w naszych rejonach, widze że jest na ŻYWIECKICH blachach ładnie wygląda na zdjeciach

Arecki
Forumowicz

przez Arecki » 2006-03-18, 19:00

nooo ładnie wygłada na fotach ale ciekaw jestem czy bedzie warta tej kasy. :) :) jakby byla ok to wtedy sie wybiore i obejrze bryke i zobaczymy co dalej :P :P
arecki

MARIOoH
Forumowicz

przez MARIOoH » 2006-03-19, 00:13

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C644894
ta HANIA jest na allegro od okolo października ,caly czas z ta sama cena ...i jakos dziwnie nie ma nia zainteresowania, też zwróciła moja uwage ale jakos odpościłem sobie musze jeszce ze 2 k zaosczedzic i pomysle..pozdrawiam
..pięć lat temu zobaczyłem i wtedy sobie powiedziałem..moja droga, mój cel, moje MARZENIE..>CRX<

Tom i Jerry
Forumowicz

przez Tom i Jerry » 2006-03-19, 07:39

Judge_Dread napisał(a):Chcesz kupic sobie samochod a nie masz kasy by pojechac zobaczyc auto ??

Jeśli jesteś taki bogaty, to podziel się z innymi, ..............

Judge_Dread napisał(a):Ja nie wiem jak wy ale jak ja szukam auta to jade chocby i 500KM obejrzec grata bo chce kupic..

My też daleko jeździmy aby znaleźć "grata"

Judge_Dread napisał(a):Jesli nie stac Cie na podroze (podkreslam JESLI) to odpusc sobie crx'a bo zabraknie Ci na serwis...

To pomóż koledze, przecież grzecznie prosi o pomoc, a co
Judge_Dread napisał(a):(podkreslam JESLI)
kolegę stać na kilka CRX-ów

Arecki napisał(a):witma ponownie.mam ogromną prośbe do wszystkich ziomów ze śląska

a teraz, czy to było adresowane do Ciebie, mieszkasz na śląsku?, nie, wobec tego jak niechcesz pomóc, to nie przeszkadzaj

Judge_Dread napisał(a):Powodzenia w szukaniu... tej jedynej wymarzonej...

Jedyny miły akcent Twojej wypowiedzi, chociaż podejrzewam, że w zamyśle ironiczny.

Łukasz wyluzuj troszkę.

Judge_Dread
Forumowicz

przez Judge_Dread » 2006-03-19, 10:29

Nie czepiam sie... tylko jest jedna zasada jesli komus cos nie pasuje nie oznacze tego iz ty tego nie zaakceptujesz bo: a. jestes to sobie w stanie sam naprawic, b. nie przeszkadza Ci to, c. inne odpowiedzi tego typu. Chyba nie zrozumieliscie sensu mojej wypowiedzi... Mnie osobiscie boli jak niektorzy ludzie wbijaja sie na mine z crx'ami. Jest to swietny samochod, swietnie sie proadzi, ma sporo zalet, kilka wad, a najwieksza wada jest kasa za ktora to auto trzeba utrzymywac. Soorry ze was urazilem bo sie obruszyliscie strasznie (jednakze z ilosci telefonow jakie dostaje z pytaniami o czesci i z reakcjami ludzi jak uslysza po ile sa gumy do zawieszenia w Hondzie, koncowki, i inne [lubiezne posuwanie dupa w tyl i przod] robia sie mega zrezygnowani... Zakup tego auta nalezy mocno przemyslec i kupic auto za 15 tys zrobione w wiekszosci albo za 3 tys i wlozyc 10 by je odswiezyc...

Moze sie nie znam moze sie p r z y p i e r d a l a m generalnie mam to w dupie takie sa fakty 15 letnie auta ktore sa nadszarpniete zebem czasu (a o rdzy juz nie wspomne).

PS. Tom jestes mistrzem analizy pojedynczych zdan jednakze ta wypowiedz powyzsza stanowila akurat calosc i pod takim aspektem trzeba by ja analizowac.

syncro
Forumowicz

przez syncro » 2006-03-19, 11:43

Judge_Dread napisał(a):Moze sie nie znam moze sie p r z y p i e r d a l a m generalnie mam to w dupie takie sa fakty 15 letnie auta ktore sa nadszarpniete zebem czasu (a o rdzy juz nie wspomne).

PS. Tom jestes mistrzem analizy pojedynczych zdan jednakze ta wypowiedz powyzsza stanowila akurat calosc i pod takim aspektem trzeba by ja analizowac.

tak masz racje ze sa to drogie w utrzymaniu samochody, ale jak juz chciales byc uczynny i przed tym przestrzec to nalezalo to opisac mniej/wiecej jak w poscie powyzej
Tom odpisal ci bardzo kulturalnie, czego nie mozna powiedziec o tobie
mistrzu arogancji :nieok:
ET 11,07

Poprzednia strona