http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?i ... df6d0301cb
Co sądzicie? Wygląda na nadzwyczaj zdrowiutką serię! Tylko że pewnie nieopłacone i opłaty mnie zjedzą
Ale chyba warto się bliżej przyjrzeć? 
Ale chyba warto się bliżej przyjrzeć? 
zapomniałem że Szwajcaria jest poza UE!
Ciężko będzie w takim razie. A gdzie można najłatwiej poczytać jak się dokładnie oblicza te opłaty i jak z nimi załatwia? 

same przyjemności
Jeszcze gość mi nie odpisał, może jakieś opłaty już są, a poza tym najważniejszy stan techniczny, bo on albo uzasadni takie koszty albo nie. Ale z tego co czytałem, jest tak samo jak przy krajowych autach 30 dni na rejestrację więc może zbałamucę do następnej wypłaty
Jakiś formularz w UC trzeba wcześniej złożyć ale z samą kasą jest chyba trochę czasu.
)
. Natomiast nie wiem jak to możliwe że gość rok jeździ po Polsce na szwajcarskich tablicach, też bym tak chciał

TJ napisał(a):Gdyby opłaty mogły wynieść tylko 2tys nawet nie licząc OC, to bym skakał z radości, ale nie wiem czy przejdzie numer ze spisywaniem umowy na kwotę 3-4tys. Ma ktoś doświadczenie od jak niskiej kwoty za CRX urzędy zaczynają się czepiać?

TJ napisał(a):Gdyby opłaty mogły wynieść tylko 2tys nawet nie licząc OC, to bym skakał z radości, ale nie wiem czy przejdzie numer ze spisywaniem umowy na kwotę 3-4tys. Ma ktoś doświadczenie od jak niskiej kwoty za CRX urzędy zaczynają się czepiać?
Niewątpliwie pochodzenie auta (Szwajcaria) jest tutaj dużym atutem. Jeszcze do dzisiaj panuje opinia, że ludzie dbają tam o samochody.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości