nie wiem czy te progi pasowalyby do tego przedniego zderzaka (trudno bedzi dopasowac tylny zderzak do tego przedniego) ale ten spojler to tak nie bardzo do Ceerki pasuje
nie rob tego, przynajmniej nie zakladaj tego przedniego zderzaka, a i spoiler nie bardzo by pasowal moim zdaniem. jak zwykle tobie ma sie podobac, no ale taki body w ogole mi nie podchodzi. poszukaj cos w stylu mugena, to jest moim zdaniem swietny body do crxa. no i obowiazkowo gleba. moim zdaniem jesli maszseryjne zawieszenie to najpierw zainwestuj w zawieszke i fajne felgi - to polowa sukcesu. ladne body pasuje do ladnie zrobionych aut...
Jak dla mnie plastikowa kupa- a na dodatek z doświadczenia wiem (naszczescie nie własnego) ze takie plastixy z USA lubią sobie przyjsc do PL w kilku niekoniecznie łatwych do zpasowania kawałkach- nawiasem mówiąc niedosc ze kibel to jeszcze zepsuty.
Z jednej strony ciesze sie ze ludzie obklejeją te swoje biedne rexy tym polskim plastikiem - przynajmniej te "golasy" idą w cenę, a plastikowe- hmm no cuż - do lamusa z nimi... ( kiedyś podzielą losy - tuningowanego 126p, Opla Manty (puzniej Calibry - auto sie zmieniło ale włscicele ci sami), golfiny czy poczciwego Kadeta.
Jedynym dopuszczalnym body kitem dla mnie jest "MUGEN" - ale cuż na to to i 5000 pln było by mało.
Nie krytykuje, oporostu wyrazam swoją własna opinię - a co kto robi jest tylko i wyłacznie jego własną sprawą.
Oczywiscie ze tak, bo jak by bylo nudno gdyby kazdy byl taki sam , jezdzil tym samym, tak samo wygladał jadł i myslał to samo itd...
Tak jak napisałem to była tylko opinia wyrazona przez moją skromną osobe, i mi nic do tego co kto lubi, niezamierzam nawet sprzeczać sie kto ma racię bo racje ma tu każdy.