teraz do Gorzowa sie logowac
... cholera.. a ja siedzialem caly weekend z myslami " oni sie tam bawia a ja siedze i znowu cos przy stronce dlubie...wrrr"
ps.. jak macie fotki z kielc.. slijcie do mnie.. to wrzucimy do galerii

to ja muszę być obiektywny i powiem, że były w moim życiu większe Zloty
fajniejsze, ale i ten zapiszę do w miarę udanych nawet jeśli pogoda była do du....
)i pozostałych których znałem i poznałem
Zabrakło torche organizacji ale i tak respect ze w 2 osoby udało sie to jakotako opanowac
- sorki za słowa krytyki
nawet niewiedziałem ze te osoby były w Kielcach
- skzoda ale mam nadzieje ze nadrobimy w gorzowie

za poradzenie sobie z tak liczną grupą, no i tu znowu wrócę do poprzedniego zdania, że gdyby to były same CRXy to pewno było by nas mniej, ale i z organizacją było by wówczas lepiej i łatwiej, co każdy posiadacz CRXa by odczuł. A wiem coś o tym bo kiedyś organizowałem pierwszy 3 dniowy zlot CRX w Ustroniu i Ci co byli mogą coś powiedzieć - pewno że zawsze znajdą się słowa krytyki no ale tak juz widocznie musi być.
mrenias napisał(a):a nikt nie napisał w kosztach uczestnictwa, że np. poniżej jest hotel za 30zł na dobę a nie 60zł a przecież nie każdy potrzebuje mieć luksusy na 2 noclegi.

Roman napisał(a):Ta kijem.... Ja widziałem jak CI ę jerry do pokoju ciągnął więc może duł pleców cię boli)))

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość