bemowo bemowo i po bemowie ja mam jakies foty zgram i wrzuce za pare godz
czyja byla zielono(kawasaki)-czarna ed9 z literkami
japonskimi z przodu i poszerzona z kilkoma naklejkami yokohama? i kto mi z czewy kiwnal przy wyjezdzie czerwona ed9(88-90)
a zawody bardzo przyjemne...
Czarna Mamba - ET 14.17 (!!!) a ktoś kiedyś powiedział że " turbo w D16 to zamykanie drzwi za sobą w ciasnym kiblu", ale jak widać ten "kibel" nie taki ciasny jak się niektórym wydaje.
było naprawde super !!! czasy są rewelka szczególnie dwoch panów zasługuje na uznanie
1. Mamba 14.1 2. Qowax 14.99 (eat V-tec ziom ) a i sam jestem zadowolony 14.65
witam, byłem dziś na bemowie - kurcze nie znam was dobrze, rozmawiałem z posiadaczem czarnego crxa d16z5 turbo:) bardzo przyzwoicie pojechało. Zachodziłem tez kilka razy do ekipy z profi, ale wy jacys nierozmowni:) a Co do tego białego crxa to myślałem ze będzie to tragedia a naprawde ładnie hulał no i Mati:)
Ogólnie na Bemowie było bdb dużo crxów.. słyszałem głosy ze niktórym to sie bardzo nie podobało
pomogę w sprawach wykroczeniowych, karnych oraz odszkodowaniach
http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=17&t=70254 <---- mój ED
sarek napisał(a):... i kto mi z czewy kiwnal przy wyjezdzie czerwona ed9(88-90)
to bylem ja Bemowo jak zwykle pogode mialo na zamowienie. Gratuluje startujacym czasow, czerwone ladnie zamiataly chyba tylko moj crx dzisiaj nie "jechal" (nigdy wiecej pirelli 195/45)
No ja niedawno wróciłem. Było cudownie, poznałem pare osób. Ale były też porażki:
Brak Promotora i oszukali mnie na hamowni. Majlo może potwierdzić. Kręcili mi tylko do 7500 tyś obr i nawiew zamiast do dolotu nakierowali mi na 2 strone autka:/ Jutro zapodam wykresik
Ide spać bo zrobiłem 700 km i nie wiem jak się nazywam
Dzieki za Super dzień Dobranoc