No Panowie proszę proszę. Niestety uczelnię mam na Placu Bankowym,ale zawsze z Ursynowa to bliżej niż z P-na.Poza tym Ursynów ma coś takiego w sobie,co sprawia,że wracam tam z uśmiechem
...czasem wystarczy zatrzymać się na chwilę...by dostrzec...
wczoraj, godziny popołudniowe M1 wejście od strony MM - czerwona cerka z żółtym "pasażerem " przy przedniej szybie.Prośba do kierującego - jest wiosna i zdejm mu szalik !!!!!!!!!!! biedaczek się przegrzeje
Dzis w Krakowie o 17:17 czerwona ed9 skrecala ze z Stella Sawickiego w Bora Komorowskiego a ja stałem jakies 10 aut za nia
3 minuty pózniej sliczna czarna ed9 KR ... X (o ile zobaczyłem)jechała Dobrego Pasterza w strone huty i skreciła w prawo do jakiegoś serwisu. Ja jechałem z przeciwka ale niestety nie miałem czasu sie przywitac
no no no Michael a ty nei smigasz czasem moze po pradze pólnoc? Bo czesto kumpela myli moją z jakąs inną wlasnie w takim kolorze jak ty masz (no i podobnym do mojego naturalnie .. ja mam ciemniejszą a jezeli to nie ty to kto smigal dzis kolo placu HALLERA niebieską crka Dokladniej Szanajcy
W piatek CRX Michaela-CRX stala oczywiscie kolo Marcpola i hehe-juz teraz zobaczylam to wgiecie (gdybys nie powiedzial kolego,bym nie zwrocila uwagi) .Dzis rano ok.7 rowniez stala przy domku. Pozdrowka Michael
...czasem wystarczy zatrzymać się na chwilę...by dostrzec...