a ja mam nadzieje ze będą wychodzily sportowe małe furki... z tego co obserwuje to wiekszosc producentow teraz usportowic chce kazdą wersje standardową. Młodzi przeciez marzą o takich samochodach. A to moja wizja CRX 2007 co o tym sądzicie?? taki nowy del sol
e tam o kat dupy rozbic tego nowego crx`a, porazka w najwiekszym stopniu jak dla mnie, wsumie 2geny sa najlepsze bo jestesmy przyzwyczajeni do nich, no ale tez nie sa przesadzone mogliby 2gena troche przerobic ale nie za mocno i bylo by calkiem G. i wrzucic tam 1.6 VtecT 250kucykow i byloby sympatycznie
HONDA, POWER OF DREAMS, CRX-CHWALA JAPONSKIM INZYNIEROM.
Staaaaaaare VT to jest. Mi się podoba, ale na pewno nie będzie tak nowy CRX wyglądał.
Z resztą - to nie pierwsze spekulacje na naszym forum czy będzie nowy CRX czy nie. To np jeden z kilku chyba takich tematów: forum/viewtopic.php?p=139&highlight=#139
crxów juz nie bedzie zastąpiły je Civic Type R które tez sa niczego sobie szczegolnie ta wersja 2007 honda ogolnie cos sie spsula Zrezygnowali z Accorda Type R (jest tylko Type S) zaprzestali produkcji NSX a wypuscili jakies badziewie honda city.
nie chodzilo mi oto ze zastapili NSC city tylko ze wycofuja sie z NSXA a daja jakies male badziewia miejskie. a ten nowy sportowy HSC to concept i nie wiadomo czy powstanie
A ja mam jeszcze nadzieje ze z preluda nie zrezygnują...bo co jak co ale to tez fajne autko ..ale i tak najlepszy dla mnie jest Rex 2gen, zwinne, małe, szybkie i lekkie :]