A nie lepiej zakupić sam sworzeń i go wymienić zmienia się w 40 min i luzik żadna używka nie zastąpi a sworzeń koszt niecałe 60zł jak sie wymienia było opisywane na forum
pozdro
Sworznia górnego wahacza nie wymienisz tak po prostu o ile pamiętam. Albo oddajesz wachacz do regeneracji, albo kupujesz drugi. Dolny sworzeń - no problem.
Mam taki wahacz od żelazka - mogę oddać za 40 zł
The storm seemed to lose its frenzy. The ragged clouds gave way to the stars above... a bit closer to heaven.
pinki sprawdzałem w katalogu z częściami i solka ma jednak inne te wahacze.
poll nie mam dostępu do prasy, zeby sam sworzeń zmienić, a jak mam zawieźć wahacz do mechanika to w kosztach wyjdzie to samo co kupiłbym kompletny wahacz a napewno dłuzej potrwa..
no to skoro wahacz pinkiego nie pasuje to polecam uzycz SZUKAJ temacik czy to tulejki czy jakos tak i tam jest co i jak by wymienic gorny sworzen. Robota na 40minut. Chyba ze miales juz regenreowany to wtedy jakos sworzen jest wspawywany w gniazdo i jakies takie udziwnienia polskich mechanikow.
Zamist prasy posluzy ci precyzyjne nazedzie... MLOTECZEK! Tylko trzebatak z sercem do tego podejsc
"Był CRX - jest Subaru, lecz jednak sentyment w sercu zostaje..." - Ptasior