kolo 19tego na Shelu na Radzymińskiej czarna crka a ja tankowalem obok.. Ptrze sobie a tu wsiada facet kolo 35-40 lat z czarnym wąsem. o jakis klubowicz?? Moją tylko zmierzy crka ale chyba nie wie jeszcze ze to legenda i crxsowcy sie szanuja i lubia a szkoda :/
dzisiaj 23 maja, ok 12.30 w siedlcach na Akademii Podlaskiej na dreszera przy baraku stala czerwona seryjna crx po90 z tylu spojlerek;) blacha WI, czyja to szukalem wł ale nie widzialem a potem juz znikla
Coś niewypucowana, bo komary i muchy na tablicy rejestracyjnej pamiętają wyprawę do Wrocławia z zeszłej soboty
BTW. jak tak się kręcisz koło tego mojego samochodu to może zadzwoń to zejdę w dwie minuty to pogadamy, przejedziemy się Jakby co to 500 258 753
Pozdro
The storm seemed to lose its frenzy. The ragged clouds gave way to the stars above... a bit closer to heaven.
Ksionrze
przez Ksionrze » 2006-05-28, 13:11
Niech mi ktoś powie czy sa tu jacys ludzie z Tarnowa i okolic?Bo wiem o przynajhmniej 3 ceekach w mieście-niestety dwoma z nich wożą sie mega buraki:)Ostatnio widxzialem srebrna crx naladowana spojlerami na skrzyzowaniu Narutowicza i Krakowskiej wieczorem chyba w piatek ok 21.30-niech sie ktos odezwie na priv albo gg4200330 z okołotarnowskich hondziarzy
moze temat z innej bajki ale nei stawiajcie wieczorem samochodzow na ulicy Dobrej w wawie... okradziono mi calą crke :/ radio tuba piecyk wszsytko poszlo sobie :/ a z tego co slysze od znajomych to sie zaczyna sezon :/ a propo to kiedy mnie odwiedzi w hulakula ta czarna crka z tlumikiem od strony pasarzera??