_TrotyL_ napisał(a):Do gorzowa - brak funduszy. Wole wiecej potancowek w blizszej okolicy wiec pisze sie na wszystko tak do 100km w jedna strone za wyjattrkiem weekendu okolo 17 czerwca bo szkole mam co 2 tygodnie a i tak wypada ze jak na Tuning Party zawitam to na uczelnie raczej nie trafie. Ale Czechow nie odpuszcze jak co roku - niezapomniane miejsce i imprezy.
reasumujac jestem za lokalnymi spędami bo zawsze znajde chwile zeby wpasc i sie pobawic. Do zobaczenia na kolejnym spotkaniu!
kto był w gorzowie i sie sprzeciwi to se zdziwie !!
Dobra wiec robimy tak ten termin zlotu przekladamy poczekamy co wymysla znajomi Ewii.Powod taki ze z tego co widze to duzo osob nie moze przyjechac a robic zlot dla 6 osob to jest bez sensu i w dodatku kijowato.Natomiast proponuje 17 tego lub 18 czerwca
spocik w Bielsku u nas byl teraz wiec teraz czas na góry bo ta patelnia to mi juz bokiem wychodzi. Z Bielska jechac pod gore Zar czy gdzies tam Ewii z Hossikiem znajom tam rozne miejsca to cos wymysla i tam zrobic calodniowa bibke.Co wy ludziska na to??
,jestem wolny robie to na co mam ochote
,dawajcie znac koszty termin itd a bede:),mam nadzieje że Wiśnia też ( mam twoją cd )

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości