no niestety 4.2 litra musiałem ustąpić
hehehe a crx - na razie spod świateł nie ma bata 
no niestety 4.2 litra musiałem ustąpić
hehehe a crx - na razie spod świateł nie ma bata 
Tom i Jerry napisał(a):Davids napisał(a):ja dzisiaj prawie skillowałem rudzińskiego - nawet udało mi sie być przed nim![]()
PS - przez pierwsze 5 m
i to jest kill ? ............. tytuł brzmi wyraźnie

bo odchodził mi ...... FIAT BRAVA. Wciskałem gaz do dechy a on dalej mi odchodził, ale w końcu mi się udało. Nie wiem co tam był za silnik ale naprawdę miałem problem. Dodam jeszcze tylko że to nie był jakiś ztuningowany tylko zwykły najzwyklejszy suchar. Byłem w szoku
i gratki dla kierowcy bo był naprawde dobry
ale ja byłem lepszy tym razem 

CRX Maniac napisał(a):Wczoraj na trasie bydgoszcz - świecie. Na początku myślałem że mi oczy z orbit wyskocząbo odchodził mi ...... FIAT BRAVA. Wciskałem gaz do dechy a on dalej mi odchodził, ale w końcu mi się udało. Nie wiem co tam był za silnik ale naprawdę miałem problem. Dodam jeszcze tylko że to nie był jakiś ztuningowany tylko zwykły najzwyklejszy suchar. Byłem w szoku
![]()
![]()
i gratki dla kierowcy bo był naprawde dobry
![]()
![]()
ale ja byłem lepszy tym razem

kukus napisał(a):..... i u mnie na odcince sie skonczylo... dwuja odcinka troja odcinka..... a mialem wtedy jakies 70km\h heheheh

W I Ś N I A napisał(a):Własnie wczoraj w nocy dostałem baty ! od Seata Ibizy....

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości