Z tego co mi wiadomo nie ma takiej 2 na świecie.
My też tylko jedną zrobilismy.
Tak żartobliwie mówiąc to następna maska z szybani z seicento, tylnimi i najlepiej uchylnymi
CRXWOJ.to zrobcie z szybami z malucha ale zeby otwieranie bylo z zewnatrz.wtedy jak ktos chce poszalec to otwiera szyby i ma dodatkowe chlodzenie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi sie bardzo widzi ta maska.
Chciałbym mieć u siebie w ceerce takie szyby w masce.I do tego jeszcze bym podświetlił troszke silnik żeby w nocy mozna było patrzeć na silnik przez szybe.
Dla mnie to byłby full wypas!!!
U mnie na podwórku stoii ta civica Zdecydownie ten lakier i naklejki na progach jej nie pasują - ale okienka pierwsza klasa - zastanawiałem się jak spraw łączenia uszczelek, ale to przecież szyby z poloneza - to i uszczelki pewno też No i ma ponoć podświetlenie na ultrafiolet tych szybexów
Chyba nie ujżycie CRX WOJA na zlocie w CRX ale napewno i tak przyjedzie z sympati Ale pomęcze was jeszcze tą CIVIC i pokaże jakie lampi do niej ściągłem
[ Dodano: Wto Sty 25, 2005 8:51 pm ] Nie tak szybko Państwo maski wam też nie odpószcze.
No czyli jak pisałem - to ta z mojego podwórka Zresztę pewno z takimi szybexami drugiej niema w Polsce, a na świecie to już napewno - bo skad by wzięli szyby z poldka