MAM POMYSL zrobimy sobie tescik na bazie tego auta cena poczatkowa: 25k
bedziemy obserwowac jak stopniowo maleje czyli jak ktos zauwazy "nowa lepsza cene" to wrzuca do tego tematu. zobaczymy do ilu zejdzie
rudzinski napisał(a):MAM POMYSL zrobimy sobie tescik na bazie tego auta cena poczatkowa: 25k bedziemy obserwowac jak stopniowo maleje czyli jak ktos zauwazy "nowa lepsza cene" to wrzuca do tego tematu. zobaczymy do ilu zejdzie
Za golasa chce 15-16 czyli seria nowy lakier i seria siedzenia, jak ktos by chcial kola do seri Oz racing
+ opony Yokohamy (wszystko na gwarancji jeszcze) cena 18. Za opcje full 25 tys...kola, wydech, sprzet audio (dvd, 2 wzmaki dobre naglosnienie, sub Pyle z glosnikiem Hertza) tapicerka obszyta skora niebieska, siedzenia Reccaro z jakiegos
mistu EVO podobno) itp. Z ceny zabardzo nie spusci bo auta na sile nie bedzie sprzedawal to tyle odemnie.
Gadałem kiedyś z tym kolesiem na gg bo chciał zawiechę na której z niemiec przyjechał sprzedać, autko było odrestaurowane od podstaw, tak jak pisze w opisie wstawiał wszystko nowe i tak jak mi mówił na gg wszystko wygląda, także autko godne polecenia, no ale cena chyba troszkę za wysoka, za 20 k może by poszło z tym wszystkim
będzie podobnie jak z tym autem... wyjściowa cena była ok 20k, teraz jest 16... auto nie sprzedane od kilku miesięcy, a szkoda, bo wg. mnie warte ceny...
Używane urządzenia firmy KARCHER po kapitalnych remontach i z gwarancją!!!!