Kurde własnie sie dowiedziałam że od 17 do 18.06 mam służbę w pracy i nici z 18, ale kolejny weekend mam wolny na bank .
Co Wy na 25.06 ??
Sorry ale to nie jest ode mnie zależne.
W zwiazku ze zlotem organizowanym przez prezesa powyzszy temat ktory zapoczatkowalem uwazam za uniewazniony i zamykamy go bo dalsze negocjacje nie maja sensu do zobaczyska 25.06.2006
Mój pobyt na zlociku stanął pod znakiem zapytania. Auto u mechanika i nie wiem czy sie wyrobią do niedzieli 25.06. (remoncik układy kierowniczego)
Chyba że ktoś zabierze mnie i moją żonkę
Czyli 25 nie bedzie zlotu w BB? Ale kombinujecie Ile osób jedzie do warszawy? Trzy? Tydzień póżniej tzn 02.07.2006 - jeszcze bardziej przed wypłatą Szołmen zrób coś!
Nie mówię że nie będzie 25 pytam tylko o wasze zdania . Jeśli chodzi o mnie i hossa to jest nam obojetnie kiedy przyjedziecie, możecie nawet przyjechać w ta niedzielkę i nastepną będzie nam bardzo miło. Pozdr.
zlotu nie będzie w tym tygodniu zlot będzie w lipcu żeby wszyscy byli na miejscu i mieli czas odłożyć 30 zł na benzyne i spokuj mi tu kurde bo mnie denerwujecie wkrótce podam dokładny termin
a najlepiej będzie połączyć zlot z imprezą którą robie z mario w klubie Alibi! i tyle