We wtorek od ronda de guella czy jak to sie pisze gonilam czarna ED9 do mostu poniatowskiego az do pierwszego zjazdu, ja polecialam na most a ta hondzia zjechala w prawo.
Trabilam, mrygalam swiatlami i nic nie ladnie kierowco bodajze WD rejestracja na szerokich kapciuchach
ok 21
muszę powiedzieć że dźwiek wkecajacego się silnika i ten ładny pomruk wyrwał mnie z fotela i podleciałem do okna - zauważyłem tylko jak śmigasz w dół w kierunku ronda polsadu
po godz 16 kolo stacji przy almie na pilotow (Krakow) cos jakby grafotowa crx jeszcze na starych czarnych blachach KVcos czy to ktus od nas ?? nie zdarzylam zapukac do szybki i powiedziec o tym forum bo sie zapalilo zielone swiatelko
dzisiaj ok 21:45 - 22 wlot ze swinoujskiej przez dbie, basen gorniczy, az do centrum matejki czarna ED9 na ZS kierowniczka bardzo fajna brunetka z kolezanka
siakas nowa ceerka nam przybyla nie mowiac o kolezance:)
co za czarny Pan dzis na torunskiej pytal sie czy wszystko dziala i czy sie z kims juz mierzylem taka ladna ...n najladniejsza bo czarna i lamki tylnie tez superowo pod kolorek WarszawaBemowo
pozdrowienia dla Pana my zesmy jak dwa wafle w garniakach rpzepoceni jechali na egzamin zaliczone na 4
"Był CRX - jest Subaru, lecz jednak sentyment w sercu zostaje..." - Ptasior
juz kiedys pisalem ale coz...
poniedzialek 12 czerwiec
czarna ceerka ze spojlerkiem, wyglada na serie
ul narbutta w wawie (poludniowy kampus PW)
no i ktos sie lansuje z takimi felgami (205/40 R17)