wiem ze niektorzy maja zdolnosci do prac VT, inni napewno bawia sie corelem, potrzebuje przekonwertowac(nie mam pojecia nawet jak to sie robi) zdjecie ktore jest w zalaczniku. Otoz potrzebny jest mi ten napis zrobiony w corelu, sam napis tak zeby to potem mozna bylo druknac na koszulce, pomoglby mi ktos?? oczywiscie wysle zdjecie w duzej rozdzielczosci na mejla jezeli to cos zmienia.
nienajlepszej rozdzielczosci zdjecie mozna za stronki zapisac wiec najlepiej to niewyszlo bylo tez na szybko z cieniami, a tak pozatym zalatw sobie photoschopa w pl jest łatwy do zaznaczania masz fajne lasso magnetyczne
eh, ja nie mam o tym zielonego pojecia, totez zwrocilem sie do was czy by mi ktos tego nie wykonal a wy mi piszecie ze mam sam to robic, albo kolega(fajnie ze sie postaral) zrobil mi to w jpg na zdjeciu z tematu ;/,.. nie oto sie rozchodzi moi mili
jest ok to co zrobiles, tylko tzreba nad tym popracowac, i zdjac cienie zeby ta linia byla taka jak na zdjeicu..no a spieszyc nie spieszyc..zreszta wysle
jak chcesz bez cieni to musisz zrobic fotke ze swiatlem padajacym z przodu na napis
[ Dodano: Pon Cze 19, 2006 12:14 pm ] tak to wyglada(oczywiscie w wiekszej rozdz.) wyslalem Ci na mail daj znac czy doszlo a to co jest zielone to odbicie