Moze ktos z was ma jakis pomysl lub patent jak usunac , zaslonic , wygladzic listwy w oryginalnych zderzakach.
Usunolem listwy na drzwiach a wiec chyba zdalo by sie tez usunac na zderzakach.
Moze ktos tez ma fotke jak wygladaja sryjne zderzaki z wygladzonymi listwami.
o podpinam sie pod temat, tez mnie to czeka, tzn usuniecie listw z dzrwi, a w polaczeniu z gladkimi zderzakami wygladalo by ciekawie, moze metoda spawania plastiku...?
HONDA odeszła...czas na niemiecką technologię- AUDI.
tez nie mam pojecia, potrzebna rada specjalisty, co do szpachli to raczej nie jest chyba dobre rozwiazanie, moze popekac,a troche jej bedzie przy takiej metodzie...
No to czekamy na wypowidxz kogos kto sie zna lub juz to przerabial.
Szukam jakis fotek rexa z usunietymi oraz bez usunietych list w zderzakach. CRka Romana (biala) ma tylny prawie identyczny jak serja tyle ze bedz listw , zas byla CRka Prezesa (kawasaki) niema listw na drzwiach ale ma w zderzakach - i zle to niewyglada.
własnie ze na drzwiach sie nie zaspawuje, zawsze pościąga a na takiej duzej powierzchni nie wyruwnasz potem tego, zaspawac mozna na małym odcinku jak zderzaki, mi wyklejali jakąś matą i wtedy szpachel
[ Dodano: Nie Cze 25, 2006 6:38 pm ] vtec1, a czy dostał kostki do lamp od punto? czy przerabiał jakoś jak te podłączył?