Tom i Jerry napisał(a):K.u.r...a mać taka imprezka przez pieprz...ne prawko mnie minęła ..........., nic to, jeszcze może się coś powtórzy.
a ty w domu !!
Tom i Jerry napisał(a):K.u.r...a mać taka imprezka przez pieprz...ne prawko mnie minęła ..........., nic to, jeszcze może się coś powtórzy.
a co do prawka to zadna wymowka
trzeba bylo sie z piratem zabrac "przezycia niezapomniane..za reszte zaplacisz karta mastercard" 
QowaX napisał(a):Tom i Jerry napisał(a):K.u.r...a mać taka imprezka przez pieprz...ne prawko mnie minęła ..........., nic to, jeszcze może się coś powtórzy.
tyle kobiet w kregu zatanczonych dziewica ty w domu !!
pozdro ziom
pooshkin napisał(a):Tom i Jerry napisał(a):K.u.r...a mać taka imprezka przez pieprz...ne prawko mnie minęła ..........., nic to, jeszcze może się coś powtórzy.
takie rzeczy sie nie powtarzaja to jest spontana co do prawka to zadna wymowka
trzeba bylo sie z piratem zabrac "przezycia niezapomniane..za reszte zaplacisz karta mastercard"

rafi1430 napisał(a):Osz kurna mać, nie mogę uwierzyć, że mnie też tam nie było![]()
![]()
Co jest kurna nie macie do mnie telefonu czy cuś.
To, że człowiek nie zagląda non stop do netu nie znaczy że nie ma ochoty na miłe spotkanko lub że nic nie robi przez tydzień cały. Chociaż w weekend chciałby się spotkać z kimś ... odpocząć , a Wy co zapomnieliście![]()
Ach poczekajcie, ja też Was urządze jak tylko się uwidzim

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość